kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 19 Ağustos 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
SİNAN AKYÜZ
Kadınlar&erkekler&ilişkiler

En büyük sırrınız ne?

Perşembe günü köşemde "Sevgilinizden ya da eşinizden sakladığınız en büyük sırrınız ne?" diye sormuştum. Gelen cevaplardan çıkardığım sonuç şu oldu: Herkes ilişkilerinde oynuyor! Oysa gerçek ilişki maskesiz olan ilişkidir ve bu öyle amansız bitmez. İnanmıyorsanız işte cevaplarınız...

* "Ben biseksüelim. Eşim bunu bilmiyor. Aslında aileme ve çevreme karşı biseksüelliğimi gizlemek için evlendim. Şimdi eşim çocuk istiyor ama bana bu isteği kabus gibi geliyor. 2 yıldır sürekli görüştüğüm bir erkek sevgilim var. Ben onunla olmak istiyorum! (İstanbul'dan Fehmi)

*
Eşime üniversite mezunu olduğumu söyledim. Ama değilim. Başta yalan söyledim. Bir şirkette muhasebe müdürüyüm. Üniversite mezunu olmadığımı öğrenmesin diye de iş yerindeki arkadaşlarımla tanıştırmıyorum. Aldığım maaş bizi geçindirdiği için hiç şüphelenmedi. (Ankara'dan Muharrem)

* 2 hafta önce iflas ettim. İflas ettiğimi eşime söyleyemiyorum. Bana "İşler nasıl?" diye her sorduğunda, "İyi" cevabını veriyorum. Alacaklarımı tahsil edemiyorum. Bankalara borçlarımı ödeyemiyorum. Yakında eve haciz gelecek. (Ankara'dan Suat)

*
Eşimden zampara bir erkek olduğumu saklıyorum. O ise beni son derece romantik bir erkek olarak biliyor. (İstanbul'dan Murat)

* Kocama, hafta sonları yabancı dil kursuna başladığımı söyledim. Aslında sevgilimle buluşmaya gidiyorum. (İstanbul'dan Leyla)

*
Sevgili eşim aldığım mücevherin 5 bin dolar değerinde olduğunu sanıyor. Oysa mücevherlerin hepsi sahte! Aptal bir taşa bu kadar para verecek halim yok vallahi... Ama gerçeği öğrenirse yandım! (İstanbul'dan Levent)

* Eşime, içki içmeyi bıraktığımı söyledim. Hatta yemin ettim. Halbuki evdeki su şişelerinin içine doldurup gizli gizli içiyorum. Alkolü bırakmam çok zor. Allah'tan fark etmiyor. Ne yapalım? Yakalanana kadar devam. (İstanbul'dan Murat)

*
Kocama ailemin trafik kazasında öldüğünü söyledim. Aslında ailem hiç olmadı! Onları hiçbir zaman tanımadım. Çünkü yetiştirme yurdunda büyüdüm. Evlenirken amcam olarak tanıttığım kişi de evli olan eski sevgilimdi. (Adana'dan Melek)

* Eşim parasal sıkıntımız var zannediyor. Oysa hiç sıkıntımız yok. Çünkü geçen hafta rüşvet aldım. Aldığım parayı şimdi de harcayamıyorum. "Nerden geldi bu para?" diye soracağından korkuyorum. (Ankara'dan Muhammet)

*
Kocam bekaretimi ilk kez onun bozduğunu zannediyor. Ben 17 yaşından beri bakire değilim. Sadece ufak bir dikiş attırdım o kadar. (İzmir'den Arzu)