kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
HINCAL ULUÇ
Hıncal'ın Yeri

Bizim gelin bizden kaçar...

ADAM bir deha.. İlhami Atmaca.. Kimbilir kaç kişinin okuduğu bir dergide bir yazı yazıp hem de Türkiye'de siyasal ve ekonomik olayların en yoğun olduğu bir dönemde gündemin tepesine oturmak ve adını millete ezberletmek kolay mı?.
Millet kadının başı ile uğraşırken, hazret birden kıçına (Affedersiniz) el attı..
"Bizim gelin bizden kaçar, başını örter, kıçını açar" havasında..
Dedi ki..
"G-string kadının bazı haz noktalarına baskı yaparak sürekli uyarılmasını sağlar, onu gün boyu sekse hazır tutar.."
Böyle olunca da dine aykırı oluyor tabii..
Başını örtüyorsan, içine de g-string giymeyeceksin ki, itikadın tam olsun!..
Milletvekilleri bile daldı ertesi gün konuya..
Kadın milletvekilleri "Ne biliyorsun?.. Deneyimin mi var, kaç kadınla bu mahrem konuları konuştun ki" dediler..
Ben bekliyorum ki, reklam uğruna her şeyi yapan kerameti kendilerinden menkul yığınla genç kadın taifesi var ya.. Birisi ortaya çıkacak, "İlhami Bey haklı.. Ben sabahtan akşama tahrik oluyorum" diyecek ve bir günde tüm paparazzi sayfalarının tepesine, hatta ana haber bültenlerine yerleşecek..
Çıkmadı.. Ne kızlarımız, ne de menecerleri akıl edemediler.. Fırsat kaçtı.. diyordum ki, Hürriyet'in iki kadın yazarı devreye girdi.
Ayşe Arman "Ben g-stringimi çok seviyorum. Hatta onu bankadaki kasamda saklamak istiyorum. Giydiğimde kendimi daha seksi, daha iyi hissediyorum. İnsanın içinde seksi bir iç çamaşırı olduğunu bilmesi son derece hoş" diyor.. "Keşke g-string bize her ortamda seks düşündürebilse.. Ama İlhami Atmaca'ya katılıyorum. İç çamaşırı ile seks arasında ilişki vardır" diyor. "Dubai'de çarşaf giymiş kadınların içlerine ne giydiklerini biliyorum" diyor. Amma velakin, öte yanda, Pakize Suda patlıyor..
"G-string varlığını zevk değil, rahatsızlık verecek bir biçimde hissettirir" diyor.. "O kadar ki ilk fırsatta bir tuvalet bulup parçalayarak çıkarmak istersiniz.." diyor ve daha neler neler diyor..
"Hadi diyelim bazı kadınlar, dertleri zevk edinme eğilimindedir, fakat ne olursa olsun, kadın kısmı neticede onun bir don olduğu bilincindedir. Dolayısıyla kendini olaya kaptırmaz.. Sapıklar hariç elbet!.."
"Sapıklar hariç" diyor, Pakize..
Ve de benim aklıma Ümit Yaşar'ın sevimli şiirinin son satırları geliyor..
Donlara Destan yazmıştı, üstad.. Daha g-string dünyada yokken.. Mahalledeki bir yığın kadının donunu anlatıp, şöyle bitiriyordu..
"Ya altın dişli Pakize hanımın donu
Bir gören bir şiir yazar
Ayıptır söylemesi
Pakize hanım donsuz gezer!.."
Şiirin tamamı mı?.. Yanda..