kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Beyninde tümör çıkan bir kadının hikayesini anlatan ‘Elveda Derken’ adlı dizide Ece Uslu ile Sinan Sümer başrolü paylaştı.

Televizyon dizisi gerçek oldu!

Mustafa KAYA
'Elveda Derken' adlı dizi Denizli'de gerçek oldu! Beyninde tümör olduğunu öğrenen Neşe Erdoğan evini terk etti ve arkasında bir de not bıraktı: Aileme acı çektirmek istemiyorum..
Beyninde tümör olduğunu öğrendikten sonra ailesinden ayrılmaya çalışan bir kadının hikayesini anlatan 'Elveda Derken' dizisindeki dramın bir benzeri Denizli'de yaşanıyor. Dizinin Lale'si ünlü oyuncu Ece Uslu ile Ege'si Sinan Sümer'in başından geçenler, Denizli'de Neşe Erdoğan ile kocası Hasan Ali Erdoğan'ın da başına geldi. Film gibi olay şöyle gelişti: Sık sık baş ağrıları çeken 35 yaşındaki muhasebeci Neşe Erdoğan, kocasından ve ailesinden habersiz doktora gitti. Geçtiğimiz haziran beyin tomografisi çektirdi ve beyninde tümör olduğunu öğrendi. Ailesine durumunu açıklayamayan iki çocuk annesi, 26 Temmuz'da evini ve ailesini terk ederek kayıplara karıştı. Giderken de ardında bir not bırakarak, "Hastayım. Beynimde ölümcül tümör var. Son günlerimi yalnız geçirmek istiyorum. Sana ve çocuklarıma acı çektirmek istemiyorum" diye yazdı.

LÜTFEN EVİNE DÖN
Olayın şokunu yaşayan ve her yerde eşini arayan din bilgisi öğretmeni eşi Ali Erdoğan ise eşine çağrıda bulundu: "Lütfen evine dön. İki kızımız da sürekli ağlıyor. Tedavin için ne gerekiyorsa yaptıracağım." Dertli koca, Neşe Erdoğan'ı görenlerin,

0 536 358 62 37 numaralı telefonu arayabileceklerini söyledi.
Haberin fotoğrafları