kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Güzel vücutlarıyla yaza damga vurdular

Ünlü yıldızlar bu yıl da mayo ve bikinili halleriyle birbirleriyle yarıştı. Kış aylarını, sırf yazın güzel görünebilmek için spor salonlarında geçiren ünlüler, verdikleri pozlarla sıralamaya girdi. İşte In Touch dergisinin seçtiği bu yazın en çok dikkat çeken vücutları..
İki çocuğu var ama taş gibi
Ünlü aktris Denise Richards, iki çocuk annesi olmasına rağmen güzel fiziğiyle dikkat çekiyor. Vücudunda hiç fazlalığı bulunmayan 36 yaşındaki Richards, yazı Malibu sahillerinde geçirmeyi tercih ediyor. Richards, "Formumu sahil boyunca yaptığım yürüyüşlere borçluyum" diyor.

Hiç bu kadar güzel olmadı
Formunu sörf yaparak koruyan Cameron Diaz, selülitsiz bacaklarıyla kadınların en çok kıskandığı isimlerin başında geliyor. 34 yaşındaki Diaz, spor salonlarından fırsat buldukça soluğu Güney Kaliforniya sahillerinde alıyor. Güzel yıldızı görenler, "Hiç bu kadar fit olmamıştı" diyor.

Göğüsler fora kalça pareoda
Geçtiğimiz günlerde Playboy'a soyunan Amerikalı modacı Kim Kardashian, Miami'de güneşlenirken görüntülendi. 26 yaşındaki Kardashian, "Erkekler kadınların kalçasına hayran. Bunu bir türlü anlamıyorum" diyor ve ekliyor: "Ben kalçamı dolgunlaştırmak için estetik yaptırmadım!"

Sanki sahilde değil, defilede
Ünlü şarkıcı Mariah Carey, gerek yüzükleri, gerekse kolyesiyle sahillerin en şık isimlerinden sayılıyor. "Hiçbir zaman zayıf bir kadın olmadım, bence balık etli kadınlar çok daha çekici görünüyor" diyen ünlü şarkıcı, yüzerken güneş gözlüğü ve aksesuvarlarından asla vazgeçmiyor.

Siyah ona çok yakışıyor

İspanyol aktris Penelope Cruz, ince fiziğine rağmen mayo giymekten asla vazgeçmiyor. Bu yıl, Fransa sahillerinde tatil yaparken objektiflere yakalanan 33 yaşındaki güzel yıldız, sıkı vücuduyla yine göz doldurdu.
Haberin fotoğrafları