kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Oya Germen hayranlarına imza dağıttı.

Artık anneanne olmak istiyorum

33 yıl aynı yastığa baş koyduğu Neco ile ayrı yaşayan Oya Germen boşanırsa bir daha evlenmeyeceğini açıkladı: Artık tek dileğim anneanne olup, torunlarımı sevmek!..
CarrefourSA Maltepe Park Alışveriş Merkezi'nde her salı düzenlenen Park Sohbetleri'nin bu haftaki konuğu Oya Germen'di. 33 yıllık hayat arkadaşı Neco'nun kendisini aldattığını öğrendikten sonra onunla yollarını ayıran Germen, boşanma sürecinde takındığı tutumla herkese örnek olduğunu düşünüyor.

NECO'YA MUTLULUKLAR

Zor günleri geride bıraktığını belirten Germen şöyle konuştu: "Evlilik kutsal bir müessesedir ama ayrılık da kutsaldır. Benim artık kızlarımla birlikte yeni bir hayatım var. Neco da kendisine yeni bir hayat kurdu. Allah ona da bana da mutluluklar versin. Onun sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmesini isterim..." 'Kadının Duruşu' adlı bir kitap çıkartmaya hazırlanan Germen bir kez daha evlenmeyi kesinlikle düşünmediğini söyledi ve ekledi: "Biri 29, diğeri 28 yaşında iki kızım var. Artık anneanne olup, torunlarımı sevmek istiyorum. Ayrıca ömrümün kalan kısmında vakıflara destek olmayı amaçlıyorum."