kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Müslüm Gürses'in Muhterem Nur için bestelediği 'Esrarlı Gözler' şarkısı, filmin adı oldu.

Rolün hakkını vermek için dersime iyi çalıştım

'Esrarlı Gözler' adlı filmde Müslüm Baba'yı oynamaya hazırlanan Serkan Genç: Uyku dışında tüm vaktimi hazırlık için ayırdım. Onun şarkılarını dinleyip, filmlerini izliyorum. Rolün hakkını vereceğime inanıyorum..
Son günlerde bir içecek markasının reklamlarında 'bıırrrr' diyerek, hayranlarını güldüren Müslüm Gürses'in 'roman gibi' hayat hikayesi, 'Esrarlı Gözler' adlı sinema filmine konu olacak. Senaryosunu Ahmet Haluk Ünal'ın yazdığı projenin yönetmenliğini de 'Beynelmilel' filmi ile adından söz ettiren Sırrı Süreyya Önder yapacak. Adını Müslüm Baba'nın hayat arkadaşı Muhterem Nur'a bestelediği şarkıdan alan filmde; usta yorumcunun bilinmeyen yönleri gün ışığına çıkarılacak. 'Esrarlı Gözler'de Müslüm Gürses'i Serkan Genç, sanatçının büyük aşkı Muhterem Nur'u ise Begüm Birgören canlandıracak.

ROLÜ ÜSTLENMEK STRES YAPTI
Müslüm Gürses'in hayatını anlatacak filmle ilk kez başrol oynayacak olan Serkan Genç, "Müslüm Baba gibi herkesin hayran olduğu, fenomen haline gelmiş bir sanatçıyı karakterize etmek oldukça zor" diyor. Hata kaldırmayacak bir role soyunduğu için şu sıralar stresli günler geçirdiğini itiraf eden Serkan Genç'le 'Esrarlı Gözler' filmi ve Müslüm Gürses üzerine konuştuk.
Haberin fotoğrafları