kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 18 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Böyle anne düşman başına!

Ece SARUHAN-Eylem BİLGİÇ/GÜNAYDIN
Britney Spears annelik konusunda sınıfı geçemiyor. Çocuklarının yanında alkol ve sigara kullanan, onları kir pas içinde bırakan hatta sık sık yere düşüren ünlü yıldız Amerikan halkı ve basın tarafından sayfa sayfa masaya yatırıldı. Onlara göre Britney gibi anne olmaz olsun!..
2004 evlendiği Kevin Federline'dan 2007'nin başlarında olaylı bir şekilde boşanan pop müziğin çılgın kızı Britney Spears, 'eş olma' konusundaki başarısızlığını annelik konusunda da sürdürüyor. Gece hayatına ve alkole olan düşkünlüğü nedeniyle kendi annesiyle de arası açık olan ünlü şarkıcı, 22 aylık büyük oğlu Sean Preston ve henüz 1 yaşında olan Jayden James'e öyle kötü bakıyor ki, çocuk yetiştirmedeki yeteneksizliği hemen her gün magazin dergilerine konu oluyor.

PSİKOLOJİLERİ BOZULDU
Henüz 26 yaşında olan ve çok erken tanıştığı anneliğin sorumluluğunu taşımakta zorlanan Spears, bu hafta bütün magazin dergilerinde masaya yatırıldı. Dergilerdeki haberlere göre, Spears'ın boşanmış olması çocukları üzerinde başlı başına bir baskı yaratıyor. Son birkaç aydır annelerini sürekli ağlarken ya da bir şeylere sinirlenirken gören çocukların psikolojisi bu durumdan kötü etkileniyor. Ayrıca Los Angeles'la oteller arasında mekik dokuyarak geçen hayatları da çocukları çok yoruyor. Sean Preston ve Jayden James resmen sıcak bir yuvanın özlemini çekiyor.

ELBİSELERİ KİR İÇİNDE
Sean Preston doğduğunda onu taşımakta zorluk çeken ve ne zaman alışverişe çıksa kıyafetlere bakmak uğruna bebeğini kucağından düşüren Spears, bu özelliğini hala koruyor. Alışveriş yapmak için her gittiği yere çocuklarını da peşinden sürükleyen güzel şarkıcı bu şekilde onların uyku ve yemek düzenlerini de mahvediyor. Seksi şarkıcı, çocuklarının temizliğiyle de ilgilenmiyor. 2 minik, çoğu zaman ortalıkta üstleri başları kir içinde dolaşıyor. Geçtiğimiz aylarda araba kullanırken Sean Preston'ı kucağına oturtan ve görenlerin ağzını açık bırakan Spears, çocuklarının yanında sigara ve içki içmekte ya da onları havuzda tek başlarına yüzmeye terk etmekte de bir sakınca görmüyor.
Haberin fotoğrafları