kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kadın olmak isteyen Çinli, hastanenin önünde cinsel organını kesti

Yeni Haber
Çin'de kadın olmak isteyen evli bir adam, hastane önünde kendi cinsel organını kesti.

Ülkenin güneybatısında yayınlanan Chongqing Akşam gazetesinin haberine göre, Guo Xikang (38), şehirdeki bir hastanenin acil kapısında kendi hazırladığı neşterle cinsel organını doğradı.

Acı çektiğinde bağırmamak için ağzını bir bezle tıkayan Çinli, cinsel uzuvlarını kestikten sonra koşarak hastaneye girip doktor aramaya başladı. Çılgına dönmüş adamı kanlar içinde karşılarında bulan doktorlar bir anlık şok yaşadı.

Guo'yu acilen ameliyata alan doktorlardan birisi, kesilen uzuvları yerine dikmek için hemen kapı önünde söz konusu organları aradıklarını, fakat bulamadıklarını söyledi. Doktor, bulmuş olsalar bile yeniden diktiklerinde büyük ihtimalle bu organların işe yaramayacağını ifade etti.

Ameliyatın ardından gazetecilere konuşan Guo, daha 16 yaşında iken göğüslerinin kadın gibi büyüdüğünü ailesinin de utancından hastaneye götüremediğini söyledi.

Daha o zamanlar içinde cinsiyet değiştirme arzusu olduğu belirten Guo, evlenip bir de kız çocuğu olmasına rağmen bu düşüncesinden vazgeçmediğini ifade etti.

Evine telefon açan Guo, ailesine biraz yaralandığını söylediğini ve en kısa zamanda eve dönüp hasret gideceklerini dile getirdi.

AA