kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 17 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

TÜSİAD, Gül'e destek verdi

Yeni Haber
Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül, destek arayışı kapsamında görüştüğü TÜSİAD yönetiminden beklediği desteği aldı.

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül'ün kamuoyuna açıkladığı ilkeleri önemsediklerini, seçilmesi halinde Gül'ün bu çerçevede görev yapacağına inandıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül, sivil toplum örgütlerine düzenlediği ziyaretler çerçevesinde TÜSİAD Ankara Şubesi'nde Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Yalçındağ ve bazı üyeleri ile bir araya geldi. Görüşmenin ardından açıklamalarda bulunan Gül, seçilmesi halinde bütün halkı kucaklayacak ve herkese eşit mesafede olacak bir anlayış izleyeceği yönündeki sözlerini yineledi.

TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ da Gül'ün kamuoyuna açıkladığı ilkeleri önemsediklerini, seçilmesi halinde Gül'ün bu çerçevede görev yapacağına inandıklarını söyledi.

Yalçındağ ise, TÜSİAD Yönetim Kurulu olarak Gül'ün ziyaretinden duydukları memnuniyeti dil getirdi ve seçilmesi durumunda izleyeceğini belirttiği ilkeleri önemsediklerini kaydetti. Yalçındağ, "Sayın Gül'ün bu çerçevede görevini layıkıyla sürdüreceğine inanıyoruz. Seçimlerin ardından parlamentonun iradesine saygı duymanın da demokrasinin vazgeçilmezlerinden olduğunu düşünüyoruz" dedi. Yalçındağ, bir sivil toplumu olarak gerekli gördükleri durumlarda eleştiri ve uyarı görevlerini yerine getirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

(ANKA)