kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Caroline Koç Rahmi Koç Nusret Arsel Ömer Koç Erdoğan Gönül Ali Koç Semahat Arsel Vehbi Koç İpek Kıraç Sevgi Gönül Suna Kıraç Mustafa Koç İnan Kıraç

'Başarı da para gücü de hazmedilebilmelidir'

ŞAH TANYERİ
Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, uzun vadeli başarının kısa yolu bulunmadığını belirterek, "Merdivenlerin teker teker çıkılması gerekir" dedi..
Koç Topluluğu'nun yayın organı Bizden Haberler, Topluluğun kuruluşunun 80. yılı dolayısıyla özel bir sayı yayınladı. Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, dergide yayınlanan mesajında, Koç'u Koç yapan unsurun öncülüğü olduğunu vurgularken, şöyle dedi: "Koç'u Koç yapan, kurucusu ve babamız Vehbi Koç'un vizyonu, uzak görüşlülüğü, bunun neticesi olarak Ankara'nın ve memleketin gelişmesindeki ihtiyaçları bilerek ve tahmin ederek birçok konuda öncü olmasıdır. Uzun vadeli başarının kısa yolu yoktur. Merdivenlerin teker teker ve basamak basamak çıkılması lazımdır. Gerek muvaffakiyet, şöhret, gerek varlık ve para gücü hazmedilmeli ve sindirilmelidir." Rahmi Koç yazıda, 100. yılında daha fazla ciro ve kârlılığının çoğunu yurtdışından temin eden bir Koç Topluluğu olmasını istediğini dile getirirken, idareci ve personelinin de Türk yabancı farkı gözetmeden en kabiliyetli uzmanlar tarafından yönetilmesini arzuladığını kaydetti.

35 MİLYAR $'LIK CİRO GURURU
Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç ve Vehbi Koç Vakfı Başkanı Semahat Arsel imzalı önsözde de, "Birlikte başardık, birlikte yürüyoruz" başlığıyla şöyle denildi: "80 yılda ulusal liderlikten küresel oyunculuğa geçtik. Bu büyük aile, bugün 30'un üzerinde ülkede yatırım ve 100'den fazla ülkeye ihracat yapmanın, yılda 35 milyar dolarlık satış gerçekleştirmenin gururunu yaşamaktadır."
Haberin fotoğrafları