kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
SEVKIYAT VARDI Çetenin yurtdışına uyuşturucu sevkıyatı yaptığı ve operasyon öncesinde sevkıyat hazırlığında olduğu öne sürüldü. Çete lideri Muhittin Öner ve DTP’li belediye meclisi üyesi Şükrü Ergüdar gözaltına alındı.

Eroin şebekesinin lideri Yeşil Kart'lı

İsmet ACAR MERKEZ
51 kilo eroinle yakalanan çetenin lideri Muhittin Ömer, Yeşil Kart'lı çıktı. Zanlılardan Şükrü Ergüdar'ın ise DTP'li belediye meclis üyesi olduğu öğrenildi..
Bursa Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri İstanbul, Hakkâri, Bursa ve Antalya'da eşzamanlı olarak operasyon düzenledi. İstanbul Kumburgaz'da uyuşturucudan sabıkası bulunan Mehmet Ergüdar'a ait villaya yapılan baskında toprağa gömüldüğü için ıslanan ve villada kurutulmaya çalışılan 51 kilogram eroin ele geçti. Villada yakalanan ve çete lideri olduğu belirtilen Muhittin Öner'in (44) Yüksekova Kaymakamlığı'ndan, yoksul vatandaşlara verilen Yeşil Kart edindiği belirlendi.

DTP'Lİ MECLİS ÜYESİ
Villanın sahibi Mehmet Ergüdar'ın kardeşi Şükrü Ergüdar'ın (37) ise Hakkâri'nin Yüksekova ilçesinde DTP'li belediye meclisi üyesi olduğu öğrenildi. Hakkâri, Bursa ve Antalya'daki baskınlarda da 6 kişi yakalandı. Üçü yabancı 6 kişinin daha arandığı bildirildi.
Haberin fotoğrafları