kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Banu Evleri'nde 'Lal' devri

09.08.2007
Deprem güvenliğinin yüksek seviyede tutulduğu Lal Katlı Evleri'nde her katlı eve iki araçlık kapalı otoparkın yanı sıra bir de misafir otoparkı bulunuyor..
Hasanoğlu İnşaat tarafından Bahçeşehir'de 103 dönüm arazi üzerine kurulu Banu Evleri'nin son etabı olan Lal Katlı Evler'in satışına başlandı. Bu yıl içinde tamamlanacak proje, 10 bloktan oluşuyor. Zemini kaya olan Lal Katlı Evler'in bina temelleri 70 santimetre kalınlıkta radye temel olarak yapıldı. Deprem güvenliğinin yüksek seviyede tutulduğu konutlarda, her katlı eve iki araçlık kapalı, bir araçlık da misafir otoparkı bulunuyor. Isı yalıtımlı cephe sisteminin bulunduğu projede, ahşap görünümlü PVC pencerelerin yanı sıra yine ısı yalıtımlı alüminyum panjur yer alıyor. Dahili santral üzerinden site içindeki tüm birimler ile ücretsiz görüşmenin yapılabildiği Lal Katlı Evler'de her odada ADSL bağlantı imkanı ve Digiturk altyapısı bulunuyor. Mutfakta LCD TV, çöp öğütücü, fırın, mikrodalga, bulaşık makinesi, davlumbaz, set üstü ocağın da düşünüldüğü proje, bu yıl içinde tamamlanacak.

10 bloktan oluşuyor
Şehir hayatı ile doğanın bütünleştiği, geleneksel mahalle anlayışı ile modern yaşamın buluştuğu Lal Katlı Evleri'nde 10 Bloktan oluşan 171 adet konut yer alıyor. 315 bin YTL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan Lal Katlı Evler, 131, 148, 175, 185 ve 350 metrekarelik büyüklüklerde projelendirildi.