kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Metroport Residence’da, 100 mağazalı alışveriş merkezinin yanı sıra 6 salonlu sinema salonu ile 250 yataklı bir de hastane bulunuyor.

Metroport'ta 22 'first class' ofis kaldı

09.08.2007
Bahçelievler E5 üzerinde inşa edilen Metroport, Atatürk Havalimanı'na yakınlığının yanı sıra, home office özelliğiyle işadamlarına kolaylık sağlıyor..
Metroport'ta kalan 22 "first class" ofis ayrıcalığına sahip olanlar, 24 saat resepsiyon hizmeti, uyandırma servisi, limuzin ve araba kiralama servisi, mesaj ve telefon servisi, her türlü rezervasyon, alışveriş yardımcısı, gazete servisi, oda servisi, housekeeping hizmeti, catering, valet parking, garson/aşçı kiralama, kişisel güvenlik, koruma hizmeti, fatura takibi ve ödenmesi, tüm bakım ve tamirat servislerinin karşılandığı konforlu bir hayatla buluşacaklar.

7 gün 24 saat güvenlik
Mutlu İnşaat, Evren İnşaat, Gül İnşaat, Keleşoğlu Group ve AOG İnşaat konsorsiyumu ile hayata geçirilen Metroport'ta residence bölümünün alışveriş merkezinden ayrı olarak resepsiyona açılan bağımsız girişi, kameralar ve kartlı geçiş sistemiyle 7 gün 24 saat sürekli takip ediliyor. E- 5 otoyolu üzerinde yükselen Metroport, Bahçelievler Metro İstasyonu'yla direkt bağlantılı olması nedeniyle Atatürk Havalimanı'na sadece 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. İstanbul ulaşımının ana damarlarından E5 üzerinde inşa edilen Metroport, İstanbul'a yeni ve ayrıcalıklı bir yaşam ve alışveriş anlayışı da sunuyor.

6 salonlu sinema bulunuyor
Metroport, konumu, konforu ve olanakları ile hem standartları yüksek bir ev isteyenlerin hem de konforlu bir 'home office' sahibi olmak isteyen profesyonellerin bütün beklentilerini karşılıyor. Metroport Residence, dünyaca ünlü markaların buluştuğu 100 mağaza ile Metroport Alışveriş Merkezi, 6 salonlu sineması, MetroRest isimli cafe restoranı, hipermarketi, 250 yataklı Medical Park Hastanesi, bin 200 araç kapasiteli otoparkı ile tüm ihtiyaçlara cevap vermeyi hedefliyor. Binada yer alan Metrosport da, spa ve saunası, Türk hamamı, buhar ve masaj odalarının yanında fitness salonu ile tüm sosyal aktivitelere sahip.