kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 16 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Kurtköy'e açık hava sineması getiren proje

Kurtköy'de inşa edilecek 86 bahçeli evden oluşan Elit Yaşam Konakları projesinde açık hava sineması olacak. Elit Yaşam Konakları'nda konutların satış fiyatları 119 bin YTL'den başlıyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Kurtköy'e açık hava sineması getiren proje
Delmar Yapı İnşaat, JBS Development,LLC USA şirketlerinin ortak girişim ve yatırımları ile projelendirilen Elit Yaşam Konakları, Sabiha Gökçen Havalimanı ve Formalu 1 pistinin de yer aldığı Anadolu yakasının gelişen yaşam alanlarından Kurtköy'de inşa ediliyor. Kesintisiz orman manzarası sunan proje 17 bin 333 metrekarelik bir arazide hayata geçiriliyor.

12 blokta 86 daire
Elit Yaşam Konakları'nda toplam 12 blok ve bunların dışında iki adet de sosyal tesis bloğu yer alıyor. Proje 86 daireden meydana geliyor. Modern bir bahçeli ev ortamı sunun Elit Yaşam Konakları'nda projenin yüzde 82'si yeşil alanlara ayrılıyor. Elit Yaşam Konakları'nda yer alan tüm daireler bahçe içinde. Pek çok farklı tipte konut alternatifi üretilen projede tek yatak odalı 68 metrekarelik stüdyo dairelerden, 5 yatak odalı 231 metrekarelik 5+1 konaklara, çatı dublekslerinden bahçe dublekslerine kadar birçok değişik daire tipi mevcut.

Açık ve kapalı yüzme havuzu
Elit Yaşam Konakları'nda tenis kortu, basketbol, voleybol ve mini golf sahaları bulunuyor. Projede ayrıca spor merkezi, özel koşu ve bisiklet parkurları da yer alıyor. Hem yaz hem de kışın kullanılabilecek açık ve kapalı yüzme havuzlarına da yer verilen Elit Yaşam Konakları'nda sauna ve Türk hamamı alternatifleri de mevcut. Projede, Kulüp Binası'nın dışında yer alan diğer bir aktivite alanı ise açık hava sineması.