kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 15 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Anne Duygu Özay, cezaevi önünde açıklama yaptı.

'Başın öne eğilmesin şarkısını söyledik'

Gülcan DEMİRCİ / MERKEZ
Tuğba Özay'ın annesi, kızını cezaevinde ziyaret etti. Anne Duygu Özay, "Morali iyi. Kızımla birlikte 'Başın öne eğilmesin' şarkısını söyledik" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Başın öne eğilmesin şarkısını söyledik'
Rulet Operasyonu kapsamında, suç örgütüne yardım ve yataklık yaptığı iddiasıyla tutuklanan manken Tuğba Özay'ı annesi Duygu Özay, cezaevinde ziyaret etti. İstanbul Üsküdar'daki Paşakapısı Cezaevi'ne ciple gelip, içeri arka bölümünden giren anne Özay, kızıyla kapalı görüş bölümünde cam arkasından görüştü. Görüşün ardından Duygu Özay, gazetecilerin sorularını cevapladı. Kızının moralinin iyi, içerideki ortamın çok güzel ve sıcak olduğunu belirten anne Özay, "İçerdeki tutukluların hepsi bize el sallayarak, 'Tuğba, Tuğba' diye alkışlarla destek oldu. Hepsi Tuğba'yı çok seviyor" dedi. Özay, kızıyla konuşmalarını "O, bana, ben de ona güç verdim. Kızıma, güçlü olmasını, sağlık yönünden kendisine iyi bakmasını ve en kıza zamanda dışarıya çıkacağını söyledim" şeklinde konuştu. Kızının sevgilisi olduğu iddia edilen kişinin tehdit ettiği haberleri ile ilgili sorulan sorulara ise Duygu Özay, "O konularda yorum yapmak istemiyorum, yalan" diyerek açıklama yapmaktan kaçındı. Tuğba'ya babası tarafından mektup gönderildiği iddialarını da yalanlayan Duygu Özay, "Öyle bir mektup yok, yalan. Eşim de bizzat kendisi gelip görüşecek" dedi. Kızıyla kayda alınan görüşünün neşeli bir ortamda geçtiğini anlatan anne Özay, "Ayrılırken kızım ile birlikte 'Başın öne eğilmesin', 'Leylim ley' şarkılarını söyledik. O oradan, ben öteki tarafta camın arkasından eşlik ettik" dedi. Aradaki camın üzerinden kızıyla öpüşerek ayrıldıklarını ve oradaki tutukluların alkış tuttuğunu da belirten Özay, cezaevi görevlilerine içten davrandıkları için teşekkür etti.

ETEK HEDİYE EDİLDİ
Öte yandan, Tuğba Özay'ın annesine "Akın ne yapıyor, aradı mı" diye sorduğu öğrenildi. Cezaevine ziyarete gelen tutuklu yakınlarının verdiği bilgiye göre; koğuşta çoğunlukta bulunan Kasımpaşalı kadınlar tarafından ünlü mankene basma kumaştan etek hediye edildi. Özay bu eteği iki gün süre giyerek avluda dolaştı. Tuğba Özay'ın cezaevine gelmesinden sonra diğer tutukluların, yoğun olarak birlikte hatıra fotoğrafı çektirmek istediği, ancak cezaevi yönetiminin bunu yasakladığı da iddia edildi. Ayrıca, diğer koğuşlardaki tutukluların isteği üzerine her gün voleybol oynayan Özay'a bu konuda da yasak getirilerek, haftanın belirli günü oynamasına izin verildiği öğrenildi.