kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 14 Ağustos 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yeni Mondeo çok beğenildi

Yeni Haber
Bursa Şentürkler Ford Plaza'nın, Bursa Organize Sanayi Bölgesi'nde Bosch Fabrikası'nda gerçekleştirdiği test sürüşü büyük ilgi gördü.

Fabrika çalışanları test sürüşü için getirilen Ford modellerini kullanmak için sıraya girerken, en büyük ilgiyi yeni Mondeo topladı.

Gün boyu süren etkinlik kapsamında deneme sürüşlerinin ardından kullandıkları araçları değerlendiren Bosch personeli, araçların performansını beğendi.

Otomotiv sektöründe üretim yapan bir fabrikada çalışmanın verdiği avantajla araçların tüm detaylarını ve teknik özelliklerini dikkatle inceleyen otomobil tutkunları, Şentürkler Ford Plaza personelinden de her modelle ilgili ayrıntılı bilgi aldılar.

Özellikle yeni Mondeo'ya hayran kaldıklarını belirten fabrika çalışanları, şunları ifade ettiler: "Yeni Mondeo'nun iç dizaynı çok ferah olmuş. Koltuk ayarları tamamen elektronik yapılmış. Kontrol panelindeki CD, MP3 ve dijital müzik sistemi konforlu bir müzik ortamı sunuyor. Gösterge panelindeki dokunmatik ekrandan müzik sistemini, cep telefonunu ve yol bilgisayarını kolayca kullanabiliyorsunuz."

Yeni Mondeo'nun özelliklerinin başlıcaları sürüşe duyarlı ön farlar, anahtarsız giriş sistemi, sürücü diz hava yastığı ile birlikte 9 hava yastığı, klima, elektronik denge programı (EPS), çekiş kontrol sistemi, hız kontrol sistemi, yıkamalı bi-xenon ön farlar, kapaksız yakıt doldurma sistemi, yokuş kalkış desteği, süspansiyon, 24 kollu jant olarak sıralanabilir. 1.6 benzinli ve 2,0 dizel motor seçeneği olan yeni Mondeo, 6 ayrı model özellikleriyle Kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Araçların Şentürkler Ford Plaza'daki satış fiyatları ise 45 bin 950 YTL ile 73 bin 352 YTL arasında değişiyor.

(CHA)