kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Katolik papaz Morgan iddiaları reddetti.

Papaz kocanın seks işkencesi

Papaz kocasının seks düşkünlüğü yüzünden ülkeyi terk eden İngiliz kadın "Erotik iç çamaşırları giyerek önünde striptiz yapmamı istiyordu" diye konuştu..
Katolik bir papaz olan kocasının seksüel isteklerine cevap veremediği için yanına çocuğunu da alarak Amerika'ya kaçan İngiliz Freya Morgan, yaşadıklarını News of The World gazetesine anlattı. Yaşadıkları bir kitaba da konu olan Morgan, "Bana günün çeşitli saatlerinde sekse ihtiyacı olduğunu söylüyordu. Ancak sadece cinsel ilişkiye girmemi değil, seksi iç çamaşırlar giyerek önünde striptiz yapmam konusunda da ısrar ediyordu. Daha önce hiç kimseyle birlikte olmadığım için yaptıklarını normal sanıyordum" dedi.

REKTÖR OLDU
Şu an dini eğitim veren bir okulda rektörlük yapan eşinin seks taleplerinin kendisine hayatı zehir ettiğini söyleyen Morgan, "Din adamı olduğu için seks yapmayacak değil. Ama iğrenç bir şekilde istiyordu" dedi. Papaz Morgan ise eşinin iddialarını reddederek "Eğer üne kavuşmak istiyorsa bu onun bileceği iş. Bir evliliğimiz vardı, yürümedi ve bitti" dedi.