kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
4 BİRA BİR KÜÇÜK VOTKA... Zanlı Gün, morali bozuk olduğu için alkol aldığını söyledi. Araçta bira şişeleri bulundu.

150 metre arayla iki kadına çarpıp öldürdü

Erdoğan YAPIK - Deniz DERİN MERKEZ
Kartal'da alkollü araç kullanan 'Canavar', aynı caddede iki kadına çarpıp kaçtı. Kazada Filiz Koç ile Ayten Akdoğan yaşamını yitirdi..
İstanbul Kartal Soğanlık'ta Manolya Caddesi'nde saat 22.00 sıralarında 150'şer metre arayla iki trafik kazası meydana geldi. Real Market'teki bir ayakkabı mağazasında çalışan 24 yaşındaki Filiz Koç saat 22.00 sıralarında işten çıkıp Eraykent Sitesi'nde evine doğru yürümeye başladı. Aynı cadde üzerinde 34 yaşındaki ev hanımı Ayten Akdoğan da komşularıyla birlikte Tuncay Düğün Salonu'nda bir düğünden çıkıp evine gitmek üzere yola çıktı.

ÖNCE KALDIRIMA ÇIKTI
Bu sırada Kartal Otosanayi Sitesi'nde kaportacılık yapan 25 yaşındaki Oktay Gün ise 34 CMT 40 plakalı Murat 131 marka otomobiliyle alkollü olarak caddeye giriş yaptı. Gün ilk olarak kaldırıma çıkıp, Koç'a çarptı. Durmak yerine kaçan Gün hızla yoluna devam etti. Gün 150 metre ileride yine kaldırıma çıktı. Bu sefer alkollü sürücünün kurbanı düğünden çıkıp komşularıyla evine doğru yürüyen Akdoğan oldu. Alkollü trafik canavarının birbiri ardına hedefi olan Koç ve Aydoğan olay yerinde hayatlarını kaybederken cenazeleri Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Görgü tanıklarının çarpan aracın plakasını verdikleri polis ekipleri hemen çevrede çalışma başlattı. Gün, Kartal Soğanlık Yan Yol'da bulunan çamlık bir alanda polis tarafından yakalandığında hâlâ içiyordu. Polise direnen ve kavga eden Gün, daha sonra zorla bindirildiği polis otosuyla Kartal İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü.

AKDOĞAN'IN İKİ KIZI VARDI
Yeliz isimli ikiz bir kız kardeşi olan Filiz Koç'un yakınları hastanede sinir krizleri geçirdi. Koç dün yakınları tarafından hastaneden alınarak toprağa verildi. Melike (14) ve Merve (15) isimli iki kız çocuğu olan Ayten Akdoğan'ın TOKİ'de çalışan eşi Rahmi Akdoğan ise eşinin cenazesi başında gözyaşlarına hâkim olamadı. Akdoğan'ın cenazesi ambulansla alınarak memleketi Karabük'e götürüldü.

2.61 PROMİL ALKOL SAPTANDI
Polis tarafından 2.61 promil alkollü olduğu belirlenen Gün Emniyet'te verdiği ifadesinde saat 18.00- 19.00 arası işyerinden çıktığını belirterek, moralinin çok bozuk olduğunu ve akşam kız arkadaşıyla buluştuktan sonra 4 bira ile bir küçük votka içtiğini söyledi. Kartal Adliyesi'ne sevk edilen Gün tutuklanırken, "İki kişinin ölümüne neden oldun. Ne söyleyeceksin?" sorusuna "Ne diyebilirim ki üzgünüm" demekle yetindi.