kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 13 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
BALÇİÇEK PAMİR

Aşkımız hiç bitmedi 43 yıl sonra yatakları ayırdık

* Evlilik aşkı öldürüyor mu? -Asla.Tutkulu aşk yerini çok daha büyük bir sevgiye bırakıyor. Sevdiğiniz adamı tanıdıkça, hayata karşı duruşunu, bakışını anladıkça, çözdükçe daha çok âşık oluyorsunuz. En çok "Aşk bitti kardeş gibi yaşıyorlar" lafına kızıyorum. Niye kardeş gibi yaşansın canım? Yatakta dört nala yaşanan zamanlar vardır ama oradaki durum da zamanla biçim değiştirir. Ayrıca her şey o demek değildir.

* Hâlâ aynı yatakta mı yatıyorsunuz? -Çok yakın zamana kadar yatıyorduk, şimdi o istemiyor. Çünkü bacağını atıyor, kolunu atıyor, çarpınca uyanıyor, rahatsız oluyor artık. Sık sık göğsüne uzanıyor yatıyorum yanında. Sokuluyorum. Sürekli orasın burasını mıncıklıyorum. Aşkım o benim. Benim ellerim çok sıcaktır. Ensesine masaj yapıyorum. "Çek elini, sıcak" diye takılıyor bana. Gülüşüyoruz!

* Âşık olduğunuz adamı 87 yaşında görmek nasıl bir duygu? -Cüneyt benim kocam, sevgilim, babam her şeyim. Biz onunla dünyanın en güzel şeylerini paylaştık. Sağlığı fevkalade, benim sağlığım dökülüyor ama ben geceleri nefesini kontrol ediyorum. Nasıl korkuyorum onu kaybetmekten. Bir yardımcı var ama ben ona bırakamıyorum. Sabahları 5,5'ta kalkıyor, her şeyiyle ben ilgileniyorum.

* Siz de genç değilsiniz, zor bir tempo değil mi bu? -Zor ama istiyorum. İsmi lazım değil, geçenlerde birini söylediler adam şuurunu kaybetmiş, hastanede yatıyormuş. Karısı altı ay olmuş uğramamış yanına. Dedim ki "Getirin tanıştırın kadını benimle de, yüzüne tüküreyim. Bu mudur sevgi?" Bakın bu sabah Cüneyt öyle bir güldü ki kahkahayla dünyalar benim oldu. Baharlar açtı.

* Siz mi güldürdünüz? -Evet. Çatalla yemek yediriyordum. Üst üste verince "Verme" diye isyan etti. Ben de türlü komiklikler yaptım. Öyle bir güldü ki bana, bahar geldi sanki. Gülüşünü gördüğüm zaman dünyalar benim oluyor, yorgunluk falan kalmıyor. Cüneyt diyorum "Bugün iyiyim desen bana sevinçten felç olacağım." O da inadına demiyor!