kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ağustos 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
POLİS KAFASINI İTEREK BİNDİRDİ... Tuğba Özay geçen cuma günü "çeteye yardım ve yataklıktan" tutuklandıktan sonra geceyarısı adliyeden çıkarıldı. Cezaevine götürülen Özay, araca binmekte direnince polis kafasından itti.

Özay'ın koğuşunda cinayet zanlıları var

Gülcan DEMİRCİ - Veli SARIBOĞA - Erdoğan YAPIK - M
Paşakapısı Cezaevi'ne konan manken Tuğba Özay'ın kaldığı koğuşta; 10 günlük bebeğini boğup sonra yakan, annesini öldürtmeye azmettiren, eşini sevgilisine öldürten zanlılar bulunuyor..
İLİŞKİLİ HABERLER
Özay'ın koğuşunda cinayet zanlıları var
Akmerkez Rezidansı'nda meydana gelen silahlı çatışmada Yaşar Öz ve adamlarından yardım isteyerek azmettirici olduğu iddia edilen ve "Çeteye yardım ve yataklık" suçundan tutuklanan manken Tuğba Özay'ın, Paşakapısı Kadın Tutukevi'ndeki koğuş arkadaşları arasında cinayetle suçlanan zanlılar bulunuyor. Özay sabah saatlerinde D Blok'da bulunan ve genellikle mali suçlardan tutuklu kadınların bulunduğu 12 kişilik "Memurlar Koğuşu"na yerleştirildi. Özay'ın koğuş arkadaşları arasında Fortis Bank'ı 1 milyon YTL dolandırdığı ve "Porscheli Müdire" diye bilenen Köpük Akçin de yer alıyor. Koğuşta ayrıca sevgilisi Mesut Başaran ile birlikte evlilik dışı doğan 10 günlük bebeklerini önce boğup ardından üniversiteyi okudukları Kırklareli'ye valizle götürüp barbeküde yakan Aslı Kuran da bulunuyor. 2004'te meydana gelen olay 3 yıl sonra bir ihbarla ortaya çıkmıştı. Özay'ın bir diğer koğuş arkadaşı ise, kendisinden 14 yaş büyük olan kocası Ali Ovacıklı'yı (41) 17 yaşındaki sevgilisi H.K.'ya, planlayarak öldürten Cennet Ovacıklı.

'ÜZÜLME ABLA ALIŞIRSIN'
Özay'ın koğuşunda bulunanlardan bir diğeri de annesini bakıcısına öldürten 37 yaşındaki Elif Atralan. Atralan'ın 70 yaşındaki annesini öldürmesi için, 'berdel' nedeniyle ailesinden kaçan bakıcısı 16 yaşındaki B.D.'yi ailesine teslim etmekle tehdit ederek cinayete azmettirdiği ortaya çıkmıştı. Ağlama krizleri devam eden Özay'ı koğuştaki arkadaşları yardım etti. Kapalı alan fobisi olan Özay'ı cezaevi sakinleri "Canını sıkma abla, alışırsın" diye teselli etti. Menajeri Kadir Şen, Özay'ın Emniyet'e giderken 1-2 gün içerisinde çıkacağını serbest kalacağını düşündüğünü ancak tutuklanınca şoke olduğunu belirterek, "Üzerine kıyafet bile almamıştı. Şimdi biz bir çanta gönderdik kendisine. Moralmen çöktü" dedi. Şen, Özay için Manavgat'taki çiftliğinin yanmasından sonra 'panik-atak' teşhisi konduğunu belirterek, "Uyurken birden sıçrayarak uyanma ve insanları hatırlamama gibi sağlık sorunları vardı" diye konuştu.
Haberin fotoğrafları