kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 12 Ağustos 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Hapiste ilk gece ağlayarak geçti

İLİŞKİLİ HABERLER
Hapiste ilk gece ağlayarak geçti
Susurluk Davası'nda da yargılanan Yaşar Öz ve adamlarına yönelik düzenlenen "Rulet Operasyonu" kapsamında tutuklananlardan biri de manken Tuğba Özay'dı. Geçen cuma günü saat 23.30'a kadar süren sorguların ardından "Çeteye yardım ve yataklık" yaptığı iddiasıyla tutuklanan Özay, kararın okunmasıyla birlikte avukatı Edip Önder'e sarılıp "Edip abi beni bırakma" diyerek ağladı. Gece 00.10 sıralarında elleri arkadan kelepçeli olarak adliyeden çıkarılan Özay, kendisini bekleyen gazetecilere, "Hepsi yalan. Aileme ve sevdiklerime selamlarımı yolluyorum. Kandillerini kutluyorum" diye bağırdı. Özay polis aracına binmemek için direnince de polisler tarafından kafası itilerek zorla bindirildi.

TEL TOKASI
Cezaevi girişinde sıkı bir aramadan geçirilen Özay'ın üst aramasında saçında bulunan tel tokası dahil tüm eşyaları alındı. Geceyi karantinada sürekli ağlayarak geçiren Özay'a cezaevi doktoru müdahale etti. Hiç konuşmayan ve sadece sorulara cevap veren Özay'ın başında bir infaz koruma memuru olası bir intihar girişimine karşı sabaha kadar bekledi.

KAHVALTIDA YALNIZ ÇAY İÇTİ
Akşam yemeğine yetişemediği için aç kalan Özay'ın sabah ise peynir, zeytin, ekmek, domates ve salatalıktan oluşan kahvaltıyı yemediği, sadece çay içtiği öğrenildi. Özay'ın kullandığı antidepresan ilaçlarına da el konulurken, bundan sonra doktor kontrolünde alacağı belirtildi. Özay'ın ortama alışmasını ise cezaevi psikologu Yücel Sözer sağlayacak.