kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 11 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Podyumdan cezaevine VİDEO

Yeni Haber
İki gün gözaltında tutulan manken Tuğba Özay, dün 'çeteye yardım ve yataklık' suçundan tutuklandı.

atv Haber'in görüntüleriyle "Podyumdan cezaevine" video haberini izlemek için tıklayınız....


Akmerkez'deki silahlı çatışma olayıyla ilgili gözaltına alınan ve dün çıkarıldığı mahkemede tutuklanan manken Tuğba Özay'ın, Paşakapısı Kadın Kapalı İnfaz Kurumu'ndaki "Memurlar Koğuşu"na yerleştirildiği öğrenildi.

Manken Tuğba Özay'ın, dün getirildiği Üsküdar Paşakapısı Kadın Kapalı İnfaz Kurumu'nda geceyi karantinada geçirdiği belirtildi. Sabah saatlerinde D Blokta bulunan ve 12 kişinin kaldığı "Memurlar Koğuşu"na yerleştirildikten sonra üzerine eşofman ve tişört giyen Özay'ın diğer mahkumlar tarafından teselli edildiği öğrenildi.

Poliste geçirdiği sinir krizi sonucu sakinleştirici hap verilen Özay'ın bu haplarına cezaevi revirindeki doktorlar tarafından el konulduğu, Özay'a ilaçlarının doktorunun tavsiyesi doğrultusunda revir görevlileri tarafından verileceği ifade edildi.

12 kişinin kaldığı koğuşta, daha önceden polislikten atıldıktan sonra 20 sabıkalıyla haraç çetesi kuran "Hanımağa" lakaplı Güniz Akkuş'un ve Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Hastanesi'nde görev yaparken Kronik Yoğun Bakım Ünitesi'nde yatmakta olan hastaların ölümüne neden olmakla suçlanan Hemşire Seda Yavuz da kalmıştı.

AJANSLAR