kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

MİT istihbarat uzman yardımcısı alacak

Yeni Haber
Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) erkek istihbarat uzman yardımcısı alacak. MİT, sınavla personel alımını, ilanla kamuoyuna duyurdu.

Teşkilata en az 4 yıllık örgün eğitim veren hukuk, siyasal bilgiler fakültelerinden ya da iktisat, işletme ve iktisadi ve idari bilimler fakültelerinin uluslararası ilişkiler, kamu yönetimi, siyaset bilimi, işletme, iktisat, maliye, çalışma ekonomisi ve endüstriyel ilişkiler, ekonometri bölümleriyle ilgili fakültelerin psikoloji, sosyoloji, felsefe, antropoloji, tarih, halkla ilişkiler ve gazetecilik bölümlerinden mezun olanlar başvurabilecek.

Bu adayların aynı zamanda 2006 veya 2007 Kamu Personeli Seçme Sınavı'nın KPSS-P1 puan türünden 85 ve üzeri puan almış olmaları, son iki yılda yapılmış Kamu Personeli Dil Sınavı'nda (KPDS) İngilizce, Fransızca, Almanca, Arapça, Bulgarca, Farsça, Romence, Sırpça, Rusça veye Yunanca'dan 70 ve üzeri puan almış, KPSS'de yabancı dil sorularının yüzde 70'ine doğru cevap vermiş olmaları gerekiyor.

Başvurular, 21 Eylül 2007 tarihinde kuruma ulaşacak şekilde posta yoluyla yapılacak. Sınavla ilgili ayrıntılı bilgiler MİT'in ''www.mit.gov.tr'' internet sitesinden öğrenilebilecek.

(AA)