kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
AYŞE ÖZYILMAZEL

Vay benim bitmeyen magazin efsanelerim

Aynı nakarat, hep aynı aynı! Yarısı bayat! Aynı nakarat, yine anlat anlat! Magazin ünlülerimizin en sevdiği şey, bu olsa gerek. Biz duymaktan bıktık, onlar aynı vaatleri, aynı tövbeleri tekrarlamaktan bıkmadı! İyi de kuzucuklarım size inanan kalmadı! Mesela listemizin bir numarası kim? Her hafta konuşup, artık konuşmayacağını açıklayan Yeşim Salkım tabii... Evleniyor "Artık konuşmayacağım" diyor, boşanıyor "Artık konuşmayacağım" diyor, albümü çıkıyor "Artık ben değil, işim konuşacak" diyor. Ama yine de konuşmadan duramıyor... Misal, daha dün gazetede bir daha konuşmayacağı müjdesini vermişken, bu sabah bir magazin programına konuk olacağı televizyonda altyazıyla geçiyordu. Vatandaş bu kadar da kandırılmaz ki canııım. Hep vaat, hep vaat. Başka hangi ünlüler var bunu yapan:

TUĞBA, TEO VE HELİN
* Yıllardır mafyayla ilgisi olmadığını söyleyip duran ama her sene bir mafya bağlantısıyla manşetlere taşınan Tuğba Özay.
* Her bar çıkışı annesine 'bir daha içmeme' sözü veren Teoman.
* Ucundan bulaştığı her işi hayatını işi olarak tanımlayan ve üç vakte kadar sıkılıp, o işi de bırakan Helin Avşar!
* Başına gelen her magazin bombası üstüne 'bir ay evden çıkmayacağını' açıklayan yine Helin Avşar.
* İki yılda bir 'Türkiye'nin yeni Jennifer Lopez'i ben olacağım' diye demeç veren Lerzan Mutlu, Esra Balamir ve türevleri... Daha listeye eklemek istediğiniz varsa, e-mailime buyursunlar efendim.