kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Hamiyet Asım Berk Evin

Ailesine hakkımı helal etmiyorum!

BAŞAK ÇOKAN MAGAZİN
Şarkıcı Hamiyet, 3 yıldır evli olduğu Asım Berk Evin ile boşanıyor. Eşiyle problemi olmadığını söyleyen Hamiyet, kayınvalidesini suçladı ..
Hamiyet, Türk Hava Yollarında stewart olarak görev yapan Asım Berk Evin ile uçakta tanışmıştı. Çift tanıştıktan kısa bir süre sonra evlilik kararı aldı. Evliliklerinin ilk döneminde bir sorun yaşamadıklarını söyleyen şarkıcı, problemlerin kızı doğduktan sonra başladığını anlattı: "Kızım 6.5 aylık dünyaya geldi, yoğun bakımda kaldı. İki evimi, arabamı sattım. Çünkü kocamın ailesi bize yardım etmedi..."

NAMAZ KILDIM
Eşinin ailesinin kendisinin şarkıcı olmasından rahatsız olduğunu söyleyen Hamiyet, "Hep sorun çıkardılar ve kocamı benden uzaklaştırdılar. Hakkımı onlara helal etmiyorum, umarım onlar da mutlu olmazlar" diye konuştu. Üç yıldır sanat camiasından uzak olduğunu söyleyen Hamiyet; "Ne istedilerse yaptım. Eşimin ailesi çok mutaassıp insanlar. Bu yüzden ben de namaz kıldım, Kuran-ı Kerim öğrendim. Ama kendimi bir türlü ailesine kabul ettiremedim" dedi ve "Şimdi kızım babasız kalınca mutlu olacaklar mı acaba?" diye sordu. Hamiyet, eşinin ailesinden çok etkilendiğini söylerken; Asım Berk Evin de uzun bir süre eşi ile ailesi arasında kaldığını ama bir türü orta yolu bulamadığı için çareyi boşanmakta bulduğunu belirtti. Evin, boşanma davası açmak için avukatına talimat verdi.