kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yeni çıkanlar

Doymayanlar için
Diyet uygulayanlar için geliştirilen Silhouette, etkili bir şekilde kilo vermeye yardımcı oluyor. Uzun süreli kalıcı kilo kaybı sağlamaya yardım eden özel bir besin karışımı olan Silhouette, özellikle iştahını kontrol edemeyen kişilere tavsiye ediliyor.

Tırnaklarınıza özel
Artık ojenizi çıkarırken tırnaklarınıza bakım da yapabileceksiniz. Üzüm çekirdeği yağı içerikli, bitki özlü Flormar aseton, tırnakları temizlerken belirgin bir şekilde yumuşatıp nemlendiriyor. Aseton ayrıca, kolay kırılan tırnaklar için de güzel bir alternatif.

Balla nemlenin
Saç ve cilt bakımına özel 18 çeşit sabunu bulunan Roen'in ballı sabunu, cildinizi arındırarak ferahlamanızı sağlıyor. Saf bal katkılı, nemlendirici özelliğe sahip Roen ballı sabun, özellikle kurumuş ciltleri nemlendirmekte etkili. Roen'de ayrıca, selilütlere karşı yosun, rahatlatıcı özelliği ile rezene gibi sabun çeşitleri de mevcut.

Yaşlılığa karşı far
Avon'un sıkılaştırıcı göz farı ile hem güzelleşmenizi hem de yaşlanmanın önüne geçmenizi sağlıyor. Yaşlanma etkileri sonucunda gevşeyen ve kırışan göz kapaklarını toparlamaya ve sıkılaştırmaya yardımcı olacak şekilde formüle edilen far, renkleriyle de iddialı.
Haberin fotoğrafları