kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Deniz Uğur yeni dizisinde ilgisiz kocadan mustarip

Uğur ARIKAYA
Deniz Uğur'un başrolünü üstlendiği 'Ertelenmiş Hayatlar' adlı yeni dizi ay sonunda atv'de başlıyor. Ünlü oyuncu dizide, ailesine karşı ilgisiz kocasının kahrını çekecek..
atv ay sonunda yepyeni bir diziyi izleyicilerin beğenisine sunacak: 'Ertelenmiş Hayatlar'... Ünlü oyuncu Deniz Uğur'un başrolünü üstlendiği dizide ayrıca Gökhan Atalay, Mesut Çakarlı, Selda Özer gibi oyuncular da kamera karşısına geçiyor.

TRAJİK BİR ÖYKÜ
Geçtiğimiz sezonlarda ekranda yayınlanan son iki dizisi; 'Yağmur Zamanı' ve 'Hayatım Sana Feda'da başrolü, aşk ilişkisi de yaşadığı Tamer Karadağlı ile paylaşan Uğur, bu defaki diziye yanında Karadağlı olmadan başladı. 'Ertelenmiş Hayatlar'ın trajik ve çarpıcı bir öyküsü var. Dizide, kariyerini ve işini fazlasıyla önemseyen bir adamın karısını ve çocuğunu ihmal etmesi konu ediliyor. Genç adamın eşi ve çocuğuyla olan yaşamını sürekli ertelemesi yüzünden aile günden güne felakete sürükleniyor. Olaylar içinden çıkılmaz hale geliyor.

ÇEKİM HEREKE'DE
Yönetmenliğini Volkan Kocatürk'ün üstlendiği dizinin hikayesinde Mine Kayaoğlu Öz ve Tarık Ünlü'nün imzası bulunuyor. Dizinin çekimleri ise İstanbul ve Hereke'de yapılıyor.