kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 10 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Sibel Can’ı dinlemeye gelenler arasında Sibel Turnagöl, oğlu Sadri, Arzu Aslan, Mehmet Aslan, Nefise Karatay ve Oya Aydoğan da vardı.

Hem söyledi hem oynadı rumba bile çaldı

İLKER GEZİCİ MAGAZİN
Son albümü 'Akşam Sefası'nın ilk konserini önceki gece Harbiye Açıkhava'da veren Sibel Can; hem şarkı söyledi, hem dans etti, hem de rumba çaldı... Konsere davet ettiği Tarkan'ın neden gelmediğini ise şöyle açıkladı: Yeni geldi, uyuması gerekiyor..
Sibel Can önceki akşam Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi'nde yeni albümü 'Akşam Sefası'nın ilk konserini verdi. Üç saat sahnede kalan ve 30'dan fazla parça seslendiren Can, dansları ve yaptığı rumba şovla hayranlarını büyüledi.

TARKAN KATILAMADI

Konsere son albümünde yer alan 'Çakmak Çakmak' adlı parçada düet yaptığı Tarkan'ı da davet eden Sibel Can, Megastar'ın çok yorgun olduğu için konsere gelemediğini söyledi ve ekledi: "Tarkan yurtdışından yeni geldi. Bana mesaj gönderdi ve uyuyacağını söyledi."

ÜÇ FARKLI KIYAFET GİYDİ
4 bin kişilik bir kalabalığın izlediği Can, konser boyunca Nur Yerlitaş imzalı üç farklı kıyafet giydi. Konsere üzerinde siyah göğüs dekolteli bir kıyafetle başlayan güzel sanatçı ikinci bölümde Swarovski taşlarla süslü pembe bir tuvalet giydi. Bubölümde alaturka şarkılar seslendiren sanatçı Gazinocular Kralı Fahrettin Aslan'ın anısına 'Senede Bir Gün' adlı parçayı okudu.

ÇIKIŞTA CAHİDE'YE GİTTİ
Konserin son bölümünde lila renkli bir kıyafet giyen Can, seyirciler arasındaki oğlu Emir'in uyukladığını görünce büyük oğlu Engincan'a, "Kardeşine yardım et, elini yüzünü yıkasın" dedi. Ardından Emir'in çok sevdiği 'Nerede Akşam Orada Sabah' şarkısını söyledi. Konser sonrasında eşi Sulhi Aksüt, oğlu Engincan ve modacısı Nur Yerlitaş ile birlikte soluğu Cahide'de alan Sibel Can, sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.
Haberin fotoğrafları