kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Polemiklere ihtiyacı yok, onu anlayamıyorum!

Esin ÖVET / MAGAZİN
Cem Yılmaz ve Ali Poyrazoğlu'nu eleştiren Levent Kırca sivri çıkışlarıyla herkesten çok eski eşi Oya Başar'ı şaşırttı: Levent ne yapıyor anlayamıyorum! Onun böyle polemiklere ihtiyacı yok!..
Levent Kırca bir süredir sivri çıkışlarıyla magazin gündeminden düşmüyor. Önce 'sosyetenin komedyeni' olarak nitelendirdiği Cem Yılmaz'la söz düellosuna giren komedyen, son olarak jüri üyeliğini yaptığı 'Güldür Bakalım' adlı yarışma programında meslektaşı Ali Poyrazoğlu'nu topa tuttu. Poyrazoğlu'nun bir röportajında, "Levent'in karısı bir zamanlar yanımda çalışıyordu" demesine sinirlenen Kırca, canlı yayında, "O pornocu, devlet yardımıyla bu konuma geldi" diye konuştu.

ALİ SEVDİĞİM BİR ARKADAŞIM
Kırca'nın yaptığı bu sert açıklamalar en çok 30 yıl aynı yastığa baş koyduktan sonra ayrıldığı eski eşi Oya Başar'ı şaşırttı. Magazin programlarını takip etmediğini belirten Başar şöyle konuştu: "Benim Ali Poyrazoğlu ile çalıştığımı herkes bilir. Ortada saklı bir şey yok. Birlikte tiyatronun yanı sıra birçok dizi yaptık. Ali benim sevdiğim bir arkadaşım. Levent de 30 yılımı verdiğim bir insan. Neden tartışıyorlar anlamadım."

CEM SAYGILI ÇOCUKTUR!
Eski eşinin yaptıklarına hiçbir anlam veremediğini belirten Oya Başar sözlerini şöyle sürdürdü: "Levent'in polemiklere ihtiyacı yok! Maddi durumu da sanıldığı gibi kötü değil! Cem Yılmaz'la olan tartışmasını da anlayamadım. Cem'in hiçbir saygısızlığını görmedim. Ben polemikleri sevmem!"
Haberin fotoğrafları