kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Aşırıya kaçmayın ama canlı renkte far kullanın!

Yaptığı makyajla yaz günlerinin yıldızı olmak isteyenler için işte önemli ipuçları: Parıltılı farlar, rengarenk rujlar ve otobronzanlar yaz makyajının vazgeçilmezleri arasında.....
Yazın sıcak yüzünü iyiden iyiye hissettirdiği, aşırı sıcakların herkesi bunalttığı bugünlerde makyaj yapmak başlı başına bir sanat! Modadaki son trendler yaz makyajının en önemli özelliğinin doğallıktan uzak düşmemek olduğunu gösteriyor. Ağır makyajdan kaçınılması gerektiğine dikkat çeken makyaj uzmanları, sıvı ya da kremsi formüllere sahip ürünlerin tercih edilmesi gerektiğini belirtiyor. Bu yapıda bir fondöteni küçük noktalar halinde alnınıza, çenenize ve yanaklarınıza uygulayıp cildinizin dupduru bir görüntüye kavuşmasını sağlayabilirsiniz.

OTOBRONZAN KULLANIN!
Yaz günlerinde güneşin zararlı ışınlarına maruz kalmadan bronzlaşmak isteyenlerin imdadına ise otobronzanlar yetişiyor. Makyözler bu ürünleri yüzünüzü peeling'le temizledikten sonra kullanmanızı öneriyor. Otobronzanın üstüne uyumlu renkte fondöten uygulayabilirsiniz. Yanaklarınıza hafif renkte bir ruj uygulayıp, göz makyajınızı minimal düzeyde tutarak bronzluğunuzu daha çok ön plana çıkarabilirsiniz.

RUJDA TURUNCU MODA!
Bu sezon farda pembe ve tonları çok moda! Parıltılı farlar da size ışıl ışıl bir görüntü katabilir. Ancak bunları eliniz yerine bir süngerle uygulamanızda yarar var. Rujda ise turuncu, altın tonları ve pembe renk revaçta! Özellikle vintage bir görüntüye sahip olmak isteyenlerdensiniz, yüzünüze mat bir makyaj yapıp dudaklarınızı turuncu bir rujla ön plana çıkarabilirsiniz.
Haberin fotoğrafları