kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İnternette tanındı ilk single'ını yaptı

MAGAZİN SERVİSİ
'Biri Bizi Gözetliyor' evinde söylediği 'Kölem Ol' şarkısıyla, internette şöhret olan Özlem Gezer: Sesimi sevenler çok ısrar edince ben de bir single çıkarmaya karar verdim. İddialıyım!..
Geçtiğimiz yıllarda ilgiyle izlenen 'Biri Bizi Gözetliyor' evinin son finalistlerinden Özlem Gezer, çıplak sesiyle söylediği 'Kölem Ol' şarkısı internette büyük sükse yapınca; müzik dünyasına adım atmaya karar verdi. 'Kölem Ol'un gördüğü ilgiden sonra hayranlarından sayısız e-mail, telefon ve mektup aldığını anlatan Özlem, "Herkes bana neden bir albüm yapmadığımı soruyordu. Yoğun isteklere daha fazla kayıtsız kalamadım" dedi.

İZMİRLİYİM
BBG'ye 'değişiklik olsun diye' girdiğini söyleyen Özlem Gezer, İzmir'den İstanbul'a taşınma kararı vermekte hiç zorlanmadığını belirtti. Özlem, müzik çalışmalarıyla ilgili şunları söyledi: "BBG evinde söylediğim şarkı, o dönem yarışmanın sembolü olmuştu. Elendikten sonra internette zirveye oturdu. İstanbul'a taşınınca, beni yakından takip ettiklerini bildiğim Selim Çaldıran ve Galip Kayıhan'la çalışmaya başladım. Birlikte bir maxi-single yaptık. Yakın çevremden sesim ve şarkılarımla ilgili çok olumlu yorumlar aldım."

TAŞLAR OYNAYACAK!
Özlem Gezer'in maxi-single'ını hazırlayan aranjör-yönetmen Selim Çaldıran ise genç şarkıcı hakkında şu yorumu yaptı: "Özlem'i ilk dinlediğim zaman bu kız tamam dedim, çünkü çok özel bir sesi var. Yıldız Tilbe, 'Delikanlım' şarkısı ile çıkış yaptığı günlerde de aynı şeyi söylemiştim. Özlem için de aynı şeyi söylüyorum. Bence single'ı çıktıktan zonra zirvedeki taşlar yerinden oynayacak!"
Haberin fotoğrafları