kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 8 Ağustos 2007, Çarşamba
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Kilo aldığı için tüm dolabını yenilediğini söyleyen Spelling, "Eski kıyafetlerimin içine sığabilmek için elimden geleni yapıyorum" diye konuşuyor.

İki ayda15 kilo birden verdi

Mart ayında doğum yapan ünlü yapımcı Aaron Spelling'in oyuncu kızı Tori Spelling, fazla kilolarından kurtuldu. İki aydır spor eğitmeni eşliğinde özel bir program uygulayan Spelling, kilo vermesinin sırlarını US Weekly'e anlattı..
90'lı yıllarda ekranlarda fırtına gibi esen 'Evimiz Hollywood'da dizisinin yıldızı Tori Spelling, şu sıralar küçük oğlu Liam ve eşi Dean McDermott ile mutlu bir hayat sürdürüyor. Mart ayında oğlunu dünyaya getiren Spelling, doğum sonrası fazla kilolarından hızla kurtulmaya başladı. Hamileliği sırasında tam 20 kilo alan ünlü yıldız, son iki ayda 15 kilosunu vermeyi başardı.

DÜZENLİ SPOR ÇOK ÖNEMLİ
Şimdilik sadece 5 kilo fazlalığı kaldığını söyleyen Spelling, "Doğumdan sonra çok mutsuz oldum. Hayatımda hiç bu kadar kilo almamıştım" diye konuşuyor. Doğumun üzerinden iki ay geçtikten sonra fitness eğitmeni Sam Levine ile birlikte çalışmaya başlayan Spelling, "Haftada üç gün kick boks yapıyorum ve koşuyorum. Beslenme programımda da düşük kalorili sebze ve meyvelere ve light süt ürünlerine yer verdim" diye konuşuyor. Sabah kahvaltılarında taze meyve ve yoğurt yiyen Spelling, öğlenleri tavuklu salatayı tercih ediyor. Akşam yemeğini daha hafif yiyen güzel yıldız, genellikle buharda pişmiş sebze veya ızgaraları tercih ediyor.
Haberin fotoğrafları