kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ağustos 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Motordan düşen sevgilisini bırakıp kaçtı

Yeni Haber
Avcılar'da, alkollü olarak motosiklet kullanan kurye Tufan Bal, hareket halindeyken arkasında oturan sevgilisinin düşmesine aldırış etmeyip olay yerinden hıza uzaklaştı. E-5'in ortasında yaralı yatan genç kız yüzlerce otomobilin üzerinden geçmesi sonucu can verdi.

Bir kurye şirketinde motokurye olarak çalışan 29 yaşındaki Tufan Bal, önceki akşam kadın kuaföründe çalıştığı öğrenilen sevgilisi 20 yaşındaki Özlem Yolcu'yu motosikletiyle alarak Büyükçekmece'ye eğlenmeye gitti.
Büyükçekmece'de bir barda geç saatlere kadar eğlenen sevgililer, Küçükçekmece'de ki evlerine gitmek için motosikletle yola çıktı.

BARİYERLERE ÇARPTILAR

Gece 03:30 sıralarında bardan çıktıktan sonra Beylikdüzü'nde bulunan bir benzin istasyonundan aldıkları biraları içerek yollarına devam etti.

Tufan Bal Avcılar Şükrübey Durağı'na geldiği sırada motosikletin hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı.

SEVGİLİSİNİ BIRAKARAK KAÇTI

Genç sevgililerin bulunduğu motosiklet bariyerlere çarpınca arkada oturan 20 yaşındaki Açık Öğretim Üniversitesi öğrencisi Özlem Yolcu motosikletin arkasından E-5 karayoluna düştü.

Başında kaskı bulunan genç kız düşmenin etkisiyle yaralı olarak yerde yatarken, Bal ise arkasına bile bakmadan olay yerinden kaçtı.

OTOMOBİLLER ÜZERİNDEN GEÇTİ

Otoyola düşen ve yaralanan Yolcu ise üzerinden geçen yüzlerce otomobil nedeniyle hayatını kaybetti. Otomobillerin üzerinden geçmesi nedeniyle, cesedi paramparça olan genç kız sabah saatlerinde fark edildi.

Sabah saat 08.00 sıralarında kazanın meydana geldiği yerden geçen bir sürücünün yolda bir hayvana ait ceset parçalarının olduğunu söylemesi üzerine belediye ekipleri Şükrübey Durağı'na geldi.

Hayvan ölüsüyle karşılaşmayı beklerken Yolcu'nun yüzlerce metre dağılan cesedini gören belediye yetkilileri durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, parçalanmış ceset parçalarının yanında, bir cep telefonu, kadın terliği ve parçalanmış kask buldu.

Savcının incelemesinin ardından yoldaki ceset parçaları toplanarak Adli Tıp Kurumu'na kaldırılırken, polis genç kıza ait kimliği de olay yerinde buldu.

POLİS CEP TELEFONUNDAN KAÇAN SEVGİLİYE ULAŞTI

Olay yerinde bulunan kask ve cep telefonunu değerlendiren polis olayın kaza olma ihtimali üzerinde durarak, kaçan motosiklet sürücüsünü bulmak için soruşturma başlattı. Yolcu'nun cep telefonunu inceleyen polis, telefonda 'Aşkım' adıyla kayıtlı Tufan Bal'a ulaştı.

KAÇAN SEVGİLİ EVİNDE YAKALANDI

İkitelli'deki evinde yakalanarak gözaltına alınan Bal, Avcılar Asayiş Büro Amirliği'ne getirildi. Polisin olaydan 10 saat sonra gözaltına aldığı Bal'ın aşırı derecede alkollü olduğu öğrenildi.

Bal polise verdiği ilk ifadesinde alkollü olduğu için kazayı hatırlamadığını söyledi. Sevgilisini olay yerinden bırakarak kaçtığı anlaşılan Bal'ın, Büyükçekmece sahilinde bir barda içki içip eğlendikten sonra saat 03:00 sıralarında eve döndüklerini anlatarak,

"Dönerken bir benzin istasyonundan birer bira aldık. Yolda içe içe geliyorduk. Avcılar'da bir ara bariyerlere çarptığımı hatırlıyorum. Ama sonrasını hatırlamıyorum" dediği öğrenildi.

CHA