kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 7 Ağustos 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

İç dünyasında sürekli kaos yaşayan biriyim

* Hayat felsefem, 'carpe diem' yani 'günü yaşa'! Bugünkü isteğini, hatta düşünceni bile yarına saklamak, iki gün sonrası için büyük kayıp olabiliyor bazen. Her günü maksimum şekilde kullanmalı bir insan. Bu yüzden eğer yapmak istediğim yeni şeyler varsa bunları mutlaka geciktirmeden yapmayı düzen haline getirdim.
* İkizler burcuyum ve çok değişken bir ruha sahibim, yeniliklere açığım, her yaştan insana ayak uydurabilirim. Sabırsızım. Beynim her şeyi bir arada düşünür ve çok çabuk işler. Çok hareketliyim. Hatta uzun süre yerinde rahat oturamayan, iç dünyasında sürekli kaos yaşayan bir insanım. 50 yaşımda da hala araştırmayı ve öğrenmeyi sona erdirmiş olmayacağımdan eminim.
*
Okuldayken en sevdiğim ders felsefeydi. Bence felsefe, insanın düşünce ve fikir üretme kabiliyetini tetikleyen ve algısını genişleten bir dal. Almanya'da normalde sekizinci sınıftan itibaren verilen bir ders ama ben altıncı sınıfta felsefe derslerine girerdim. Çok etkilenirdim anlatılanlardan...
* Bugüne dek gezdiğim ülkeler arasında en çok İspanya'dan etkilendim. Kültürlerini, yemeklerini yani kısacası her şeylerini seviyorum. Gelecekte İspanya'da yaşamayı rahatlıkla düşünebilirim.
Haberin fotoğrafları