kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
YAKINLAŞMA SEVİNCİ Türk basını halkın da desteklediği Meclis’te yaşanan olumlu tabloyu birinci sayfalarından vererek en iyi dileklerle karşıladı.

Tarihi tokalaşmayı 13 gazete manşete taşıdı

KUTSEL H. MERKEZİ
Meclis'te yeni yasama döneminin başlama törenine MHP ve DTP arasındaki ılımlı tablo damgasını vurdu. Yeni yasama dönemini birinci sayfadan duyuran gazetelerin hemen hepsi DTP'li Ahmet Türk ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin tokalaşma anı fotoğrafını kullandılar. Haberi "Başladığı gibi sürsün" başlığıyla manşetten duyuran SABAH gibi Hürriyet gazetesi de manşete "Başlangıç güzel oldu" başlığını çıkarttı. Milliyet gazetesi haberi birinci sayfadan "Tarihi tokalaşma" başlığıyla duyururken Takvim "İşte o an" başlığını tercih etti. Akşam gazetesi "MHP-DTP vuruşmadı, el sıkışıp sürpriz yaptı" başlığıyla fotoğrafı birinci sayfasının sağ alt köşesine yerleştirdi. Vatan gazetesi ise fotoğrafı sür manşete yerleştirip "Güzel başladı" başlığını attı. Yenişafak manşetten gördüğü habere "Hep böyle olsun" başlığını attı.

GÜZEL BAŞLADI
Bugün gazetesi sürmanşette "Özlenen tablo" başlığını kullandı. Star gazetesi manşetine "Yeni dönemde zarif başlangıç" başlığını taşıdı. Posta gazetesi haberi birinci sayfasından " Güzel Başladı", Cumhuriyet "İlk gün jesti", Zaman "Tokalaşma önyargıları yıktı", Radikal ise "Başladığı gibi gitsin" başlığı ile verdi. Nurdeniz