kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 6 Ağustos 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
OLAY YERİNDE CAN VERDİ ... Belden aşağısı felçli olan Yeliz Başana, aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinde hayatını kaybetti. Kendisini kurtarmak için Yaşar Gündoğdu'ya demirle vuran ablası Gülay Başana ise bıçakla yaralandı ve tedavi altına alındı.

Yanlış numara arkadaşlığı ölüm getirdi

Kenan MOLLA AKHİSAR-MERKEZ
Manisa'da felçli Yeliz Başana, yanlışlıkla cebini arayınca tanıştığı evli ve üç çocuklu Yaşar Gündoğdu tarafından bıçaklanarak öldürüldü..
Manisa'nın Akhisar ilçesinde felçli 25 yaşındaki Yeliz Başana, kendisini 5 yıl önce yanlışlıkla cep telefonundan aradıktan sonra arkadaş olduğu, evli ve 3 çocuklu 46 yaşındaki Yaşar Gündoğdu'nun bıçak darbeleri ile can verdi. Başına demirle vuran, engelli kadının ablasını da bıçakla yaralayan Gündoğdu, polis tarafından gözaltına alındı. Manisa'nın Akhisar ilçesinde belden aşağısı tutmayan Yeliz Başana (25) ile 5 yıl önce yanlış numarayı arayan Yaşar Gündoğdu arasında telefonda başlayan arkadaşlık zamanla ilerledi ve Yaşar Gündoğdu ile Yeliz Başana, Akhisar'da buluşmaya başladı. Gündoğdu ilk önce kendisini bekâr olarak tanıttı, daha sonra ise eşinden ayrıldığını söyledi.

BIÇAKLA YAKALANDI
Ancak Gündoğdu'nun söylediklerini güvenilir bulmayan Yeliz Başana ve ablası Gülay Başana, yaptıkları araştırmada Gündoğdu'nun Çorum'da yaşadığını, evli ve 3 çocuk babası olduğunu tespit etti. Yeliz Başana, gerçeği öğrenince Yaşar Gündoğdu'nun telefonlarına çıkmaz oldu. Abla Gülay Başana da adama sert tepki gösterdi. Ancak Yaşar Gündoğdu önceki akşamYeliz Başana'nın ablası ile oturduğu eve gitti. Gündoğdu ile genç kız arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Gündoğdu, yürüme engelli genç kızı bıçakladı. Abla Gülay Başana da, eline geçirdiği bir demirle saldırganın başına vurdu. Fakat saldırgan yaralanmasına rağmen ablayı da bıçakla yaraladı. Komşuların çağırdığı polis Yaşar Gündoğdu'yu elinde bıçakla yakaladı.