kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ağustos 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Oriflame’in ‘Onur Ödülü’ vereceği Türkan Şoray, Fatma Girik, Filiz Akın ve Hülya Koçyiğit, geçtiğimiz yıl da S. Demirel Üniversitesi’nden fahri doktora almıştı.

Başarılı kadınlara ödül yağacak

GÜNAYDIN SERVİSİ
'Dokunduğu Hayatı Güzelleştiren Başarılı Kadınlar', 8 Ağustos akşamı kozmetik üreticisi Oriflame'den ödül alacak. Türkan Şoray, Filiz Akın, Fatma Girik ve Hülya Koçyiğit ise 'Onur Ödülü'nün sahibi olacak..
İLİŞKİLİ HABERLER
Başarılı kadınlara ödül yağacak
Ünlü kozmetik üreticisi Oriflame'in dünyada 40, Türkiye'de ise 15'inci kuruluş yıldönümü 8 Ağustos Çarşamba akşamı Maslak TİM'de düzenlenecek bir davetle kutlanacak. Aynı akşam, '2006'nın En Başarılı Kadınları' da ödüllerine kavuşacak.

4 YAPRAKLI YONCA
Gecede ödül kazanacak ünlüleri, 135 bin Oriflame bağımsız güzellik danışmanından oluşan jüri belirleyecek. 10 farklı kategoride başarılı kadının seçileceği gecenin 'Onur Ödülü' ise; 'Yeşilçam'ın dört yapraklı yoncası' olarak bilinen; Türkan Şoray, Hülya Koçyiğit, Filiz Akın ve Fatma Girik'e verilecek. 'Dokunduğu Hayatları Güzelleştiren Başarılı Kadınlar' adlı ödül töreninde ayrıca; Oriflame'in 'Çağdaş Kızlar Projesi'ne katılan öğrenciler, Tuluyhan Uğurlu'nun 'İpek Kadınlar' adlı bestesini seslendirecek.