kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 5 Ağustos 2007, Pazar
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Önümüzdeki aylarda evlenmeyi planlayan Nicole Richie ve Joel Madden, mutlu bir beraberlik yaşıyor. Richie hamileliği nedeniyle aldığı kilolarıyla dikkat çekiyor.

Bebeğiyle duygu sömürüsü yapıyor

4 aylık hamile olan Nicole Richie, Hollywood'da eleştiri oklarının hedefi oldu. Yıllardır kilo almamak için elinden geleni yapan ve bu yüzden anoreksiya hastası bile olan Richie'nin hamileliğini sadece hapse girmemek için kullandığı iddia ediliyor..
Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Joel Madden'le birlikte katıldığı 'Good Morning America' programında 4 aylık hamile olduğunu açıklayan Nicole Richie, bu haberle birçok kişiyi şaşırttı.

SAĞLIĞINI BAHANE EDİYOR
Bugüne kadar verdiği röportajlarında hiçbir zaman aile kurmaktan veya çocuk sahibi olmaktan bahsetmeyen Richie'nin evlenmeden bir anda hamile kalması dikkat çekti. Kankası Paris Hilton gibi alkollü araç kullandığı için 4 günlük hapis cezasına çarptırılan Richie'nin hamileliğini hapse girmemek için kullandığı ve duygu sömürüsü yaptığı iddia ediliyor. 11 Temmuz'da şahitlerin eksikliği nedeniyle görülmesi gereken davası 16 Ağustos'a ertelenen genç yıldız, bu önemli dava öncesi hamileliğini açıklayarak sağlığını bahane edip hapis cezasından kurtulmaya çalışıyor. Life&Style dergisinde çıkan habere göre; ünlü yıldız hamileliğinden ötürü yargıçın 4 günlük hapis cezasını, kamu hizmeti cezasına çevirmesini umuyor.
Haberin fotoğrafları