kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

TARKAN'a olan aşkını söylemekten çekinmiyor

* Tarkan, Sertab Erener, Kenan Doğulu'nun konserinde kendimden geçiyorum. İlk günlerinden beri hayranlıkla, aşk derecesinde sevdiğim çocuklar. Murat Boz'u da beğeniyorum. Bu çocuklar polemiğe girmezler.

* Nil Karaibrahimgil, tarzıyla 2000'lerin Füsun Önal'ı... Mesela Nil'in konserinin bir yerinde ben, eski manyak kıyafetlerimi giyip çıksam güzel olur. O benim şarkılarımı söylese, ben de onun şarkılarını söylesem...

* e-kolay'ın sitesindeki yazımda Tarkan'a ilan-ı aşk etmiştim. Sonra 'Aşk Çiş Gibidir Gelince Tutamazsın' adlı kitabıma koydum. O yazıda Tarkan'la erkek arkadaşımı karşılaştırmıştım. Yazı yayınlandığında erkek arkadaşım hemen "Rakip çok güçlü eyvah" diye mesaj atmıştı. Tarkan bana çocuğum gibi, sevgili gibi her duyguyu veriyor.

* Herkesin tuvaletle çıktığı dönemlerde; mini şortlar, uçuşan şifon pantolonlar ve tulumlarla çıktım sahnelere. Tabii ki bana eleştiri geldi, sahnenin gerisindeki sanatçılar, "Falanca butiğe gitsene, saçını burada yaptırsana" diye bana akıl verdiler.

* Her şeyi dozunda, yerinde, zamanında yaptım. Bikini de giydim, dergilere de kapak oldum. Ama bikiniyi İzmir fuarına çalışmaya gittiğimde havuzun kenarında giydim. Hep işimle yazıldım.

* İlkokuldan beri flörtçü bir çocuktum. Kitabımın birini hayatıma giren erkeklere adadım. Hepsi çok kaliteli insanlardı. Hiçbiriyle maddi ilişkimiz olmadı, sadece aşk ve cinsellik yaşadık. Çoğuyla hala görüşüyorum.

* TV'de Okan Bayülgen'in şovu gibi bir program yapmak istiyorum. Ama kabul etmiyorlar. Ben de '1 kanepe 2 koltuk' programları yapmak istemiyorum.

* Natürelim, çok boyanmam, sigarayı bıraktım, vejetaryen besleniyorum.