kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
* Senden Başka, Oh Olsun, Ah Nerede gibi şarkıların filmleri için neler söyleyeceksiniz? O şarkıların film olduğu dönemlerde aslında bizim Tarık'la (Akan) flörtümüz vardı. Onun en yakışıklı olduğu dönemler... İnanamazdım, bakardım uyurken 'Ay ne kadar yakışıklı' diye. Çok iyi bir insan, çok şeker bir arkadaşlığımız oldu. Gazeteci arkadaşlardan soran olmuştu "Birlikte misiniz?" diye, biz inkar ettik. Tabii kimse ne benim kapımın önünde yattı, ne onun kapısının önünde. Kimse bizi birbirimizin evine sabahın köründe girerken de çıkarken de görmedi zaten.

* Şimdi olsa yakalarlardı ama... Tabii... Belki de bilinseydi birlikteliğimiz, o filmlerde ikimizi oynatırlardı. Çünkü filmlerdeki o şarkıları kendi sesimle söylüyordum.

* Sezen Aksu, Nükhet Duru ve birçok isim müzik kariyerlerine devam ediyor. Ama onların da 19 tane kitabı yok! Onlar dünya müzikallerinin Türkiye versiyonlarında oynamadı. Ben 'Kelebekler Özgürdür', 'Durdurun Dünyayı İnecek Var', 'Üç Kadın bir Çapkın', 'Evita' gibi eserlerde oynadım.
Haberin fotoğrafları