kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 4 Ağustos 2007, Cumartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

'Aşkın olduğu yerde varım'

28.07.2007
'Çevremde bana referans olabilecek bir evlilik ya da aşk görmüyorum, fakat yaşamış olduğum ilişkinin bende uyandırdığı his budur '..
İLİŞKİLİ HABERLER
'Aşkın olduğu yerde varım'
- Benim size küçük bir eleştirim olacak, yine teflon tavalarda olduğu gibi üzerinize yapışmayabilir ama hayatınıza aldığınız bütün erkekleri maskeli bıraktınız...
- İlişkiyi yaşarken her şeyi bilemezsiniz, bildiğim anda da ben zaten başka bir yerdeyimdir. Onun maskesini düşürmeye uğraşmak ekstra bir güç, ekstra bir karakter meselesi... Ben öyle bir kadın değilim, aşkın olduğu yerde varım. Yanlışların, yalanların, sahte şeylerin olduğu yerde ben yokum. Ben gücümü böyle gösterdim kendime. Olanlar karşısında güçlü durmak çok asil bir davranış aslında.

- Bunu Erol Köse özelinde mi dinlemeliyim?
- Hangisine isterseniz ama benim dışarıya yansımış olumsuz tek bir ilişkim var tabii, bu cevabı da o şekilde algılamalısınız, yani Erol Köse üzerinden.

- Televizyonda milyonlara açıklama yaparken sizce Erol Köse söylediklerini hissediyor muydu gerçekten?
- Diyelim ki hissediyordu, bir hafta sonra da başka bir şey hissetti... Benimle ilgili olan kısmını ben hiç de gerçekçi bulmadım.

- Ardından saçlarınızı simsiyah yaptınız, neden?
- Trend takip etmekten.

- Küçük Fransız kadınlara benzemişsiniz...
- Belki de bu yüzden Fransız kalabiliyorum her şeye, teflon tava misali... (Gülüşmeler)

- Tepki davranışlarını bazen gösteririz, her zaman değil. Siz 'bayan tepki 'olarak yaşamaya devam mı edeceksiniz?
- Bir karmaşaya düştüğünüzde ne yapacağınızı bilemediğiniz zamanlar oluyor, bunu kimse inkâr edemez ama artık hayatımda çok daha kontrollü olduğumu düşünüyorum. Bazen yaşanan şey o kadar ağır gelir ki size, hayata olan cevabınız, belki sizin üç yıl sonra vermeyeceğiniz bir cevap olabilir. Ama onu da üç yıl önce yaparak, bir üç yıl sonra yapmama noktasına gelebilirsiniz. Ben bu farkındalığa ulaşabilmem için bunları yaşamış olabilirim.