kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Sen bu rakibi de yeneceksin

ESRA TÜZÜN
ESRA TÜZÜN
İLİŞKİLİ HABERLER
Sen bu rakibi de yeneceksin
FENERLİYİM YANINDAYIM
METİN SEÇER:
Hastalığınızın adını insan söylemeye bile cesaret edemiyor. Ben de öyleydim. Ne zaman ki eşimin ablası bu hastalığa yakalandı işte o zaman yaşamayı öğrendik kanserle. 37 yaşında, 3 çocuk annesi ve eşi tarafından sahiplenilmeyen bir insan... Elimizden geldiğince uğraşıyoruz ama bir yerden sonra duruyor, bekliyorsun. Sizi takdir ediyorum; keşke yanınızda olup daha çok paylaşabilseydik içimizdekileri sizinle. Umarım daha uzun yıllar sizi medyadan takip ederiz. Çünkü siz umut ve yaşam kaynağı haline gelmişsiniz. Bu arada ben Fenerliyim ve bu sene bizden çekeceğiz var!

YUSUF KILINÇ: Sayın Kazım Kanat'a bir Fenerbahçeli olarak yürekten acil şifalar diliyorum. Beşiktaş yorumlarınıza kızsam da ekrandan kıs kıs gülerek ve zevkle seyretmek istiyorum. Ömrün uzun, yolun açık olsun.

ÇERNOBİL'İN ZARARI ÇOK
ALPER YAĞIZ:
"Beni Çernobil kanser etti" diyorsunuz. Gerçekten de bu facianın ülkeye zararı çok olmuştur.

YÜRÜ BE KAZIM KANAT!
HAKAN EROZALP:
Yürü be Kazım Kanat, sana da bu yakışır.

GÜCÜNÜ HİÇ YİTİRME
SEZGİN ERDOĞAN:
Kazım Abi; bu rakibin biraz güçlü galiba ama sen bu rakibini de yenersin!

ESRA YAMAN: Kazım Kanat umarım bu gücünü hiç yitirmez.

DOKTORLAR GURURUMUZ
HAYRİ PARTAL:
Ben de Kanat gibi hastalığımın adının kolon kanseri olduğunu öğrendim. Ameliyat oldum, terapiye başlayacağız. Avrupa'da birçok ülkede sağlık işleyişini yakından gördüm. Türk insanının içinden çıkardığı doktorlarımızla gurur duyuyoruz. Önce Allah'a sonra da Türk doktorlarına güveniyorum. Kazım Kanat bu hastalığı yenebilmişse ben ya da diğerleri neden o hastalığı yenemesinler. Sağlıklı ve hep mutlu kalın.

ÖTENAZİ SERBEST OLMALI
VOLKAN AKDENİZ:
Babam, akciğer kanseri olmuştu. Son günlerinde acılar gerçekten zordu ancak; yakınımız başhemşire uyuşturucu ilaçlar vererek hiç acı çekmeden ölmesini sağladı. Hiç inlemedi. Ama her hasta böyle olmuyor. Bu yüzden ötenazinin serbest bırakılması taraftarıyım. İnsanlar acı çekmemeli. Bunun hiçbir güzel yanı yok.