kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 3 Ağustos 2007, Cuma
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Sulhi Aksüt - Sibel Can - Melisa Ural - Emir Aksüt - Engin Can Ural

Sulhi Bey'den pırlanta çocuklardan sevgi notu

Öner ÖNGÜN/BODRUM
Sibel Can, kızı Melisa'nın organize ettiği sürpriz partiyle 37 yaşına bastı. Yeni yaşını ailece kutlayan ünlü şarkıcı, "Yaşımı gizlemeye gerek yok" dedi..
İLİŞKİLİ HABERLER
Sulhi Bey'den pırlanta çocuklardan sevgi notu
Ünlü şarkıcı Sibel Can, önceki gece kızı Melisa'nın düzenlediği sürpriz bir partiyle 37'nci yaşgününü kutladı. Bodrum'da eşi Sulhi Aksüt'ün sahibi olduğu Club A'daki kutlama; Sibel Can'ı çok heyecanlandırdı. Pastasını çocukları Engin Can, Melisa, Emir ve eşi Sulhi Aksüt'le kesen Can, mumlarını üflerken çok keyifliydi.

ÇOK DUYGULANDI
37 yaşına bastığını söylemekte bir sakınca görmediğini belirten ünlü şarkıcı, eşi Sulhi Bey'in kendisine kelebekli pırlanta yüzük hediye ettiğini söyledi. Sürpriz partide sesinin kısıklığı nedeniyle hayli zorlanan Can, oğlu Emir ile kızı Melisa'nın yazdığı doğum günü notları karşısında ise çok duygulandı. "Bana böyle çocuklar verdiği için Allah'a teşekkür ediyorum" diyen ünlü şarkıcı, gazetecilerle de bir süre sohbet etti. Can, atı Cans yarış kazanınca; İbrahim Tatlıses'in sinirden 3-4 tane at satın aldığı söylentileriyle ilgili "Bence İbrahim Bey Arap atından vazgeçip, İngiliz atı almalı" dedi.
Haberin fotoğrafları