kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Bülent Ersoy'dan gazetecilere hakaret

CHA
Yeni Haber
Ünlü sanatçı Bülent Ersoy, kendisini aldatan eşi ile konuşmak için gittiği İzmir'den sinirli döndü. Atatürk Havalimanı'nda kendisine soru soran gazetecilere bağıran Ersoy, çok iyi Türkçe konuştuğunu iddia ederek, "O zaman çeneni kapat. Artık insanların sinir sistemini zorluyorsunuz. Çünkü çok cahilsiniz." ithamında bulundu.

Bülent Ersoy, THY'nin tarifeli uçağı ile saat 19.00'da tek başına İzmir'den İstanbul'a döndü.

Kendisini karşılayan gazetecilerin sorularını bir süre cevap vermeyen Ersoy, sonra "Her şeyi bu akşam konuşacağım." demekle yetindi.

Ersoy, gazetecilerin sorularını devam ettirmesi üzerine sinirlenerek, "Bu akşam konuşacağım ne demek? Türkçe anlamıyor musun evladım? O zaman çeneni kapat. Bu akşam konuşacağım dedim, bu kadar. Bunun başka izahı yok! Ve ben çok iyi Türkçe konuşurum." diye kızdı.

"Çok sinirlisiniz." sorusuna da kızan Ersoy, "Sizin gibi anlayışsız insanlara ne yapabilirim başka türlü? Bakın sessiz kalmayı yeğledim; ama o kadar anlayışsızsınız ki, çok iyi Türkçe konuştuğum halde hala bana 'ne diyorsunuz' diyorsunuz. Artık insanların sinir sistemini zorluyorsunuz. Çünkü çok cahilsiniz." ithamında bulundu.

Bülent Ersoy, sinirli şekilde bir televizyon kanalının aracına binerek havalimanından ayrıldı.