kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Sibel Ünal

Medyum Sibel'e çorbacıda infaz

Ali KARATAÇ FİNİKE - MERKEZ
Antalya Finike'de bar işleten "Medyum" lakaplı Sibel Ünal yasak ilişki yaşadığı kişinin erkek kardeşi tarafından öldürüldü..
Antalya'nın Finike ilçesinde bar işleten ve iskambil kâğıtlarıyla fal baktığı için adı "Medyum Sibel"e çıkan Sibel Ünal (37), önceki gece saat 02.00 sıralarında Akdeniz Caddesi'ndeki bir lokantada başına sıkılan 2 kurşunla yaşamını yitirdi.

"Sibel kim?" dedi ve...
Olay şöyle gelişti: Sibel Ünal, lokantada bir arkadaşıyla çorba içerken yanına gelen ve alkollü olduğu iddia edilen Adil T. (33) "Sibel kim?'' diye bağırdı. Ünal, "Benim" yanıtını verdi. Bunun üzerine tabancasını çıkartan zanlı, "Ağabeyimin hayatını mahvettin, hepimizi perişan ettin. Senin yüzünden 80 bin YTL'miz gitti" dedikten sonra kadının kafasına 2 el ateş etti. Daha sonra 3 el de havaya ateş eden Adil T., olay yerine gelen polislere 'yaklaşmayın' diyerek silahı kafasına dayadı. Bir saat boyunca 112 Acil Servis ekiplerinin kadına müdahale etmesini de engelleyen zanlı, daha sonra bir anlık dalgınlığından yararlanılarak etkisiz hale getirildi. Ardından olay yerinde hazır bekleyen 112 Acil ekipleri yerdeki Sibel Ünal'a müdahale etmek istedi ancak kadının öldüğü anlaşıldı. Ünal'ın, Adil T.'nin evli olan ağabeyi Gencay T. ile birkaç ay önce ilişki yaşadığı, bu sürede Gencay T.'nin yüklü miktarda maddi kaybı olduğu ve ailesiyle sürekli tartıştığı öne sürüldü.
Haberin fotoğrafları