kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 2 Ağustos 2007, Perşembe
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
 
07:00 Kahvaltı Haberleri
08:30 Saklambaç
10:30 Selena
13:00 Gün Ortası
13:20 Fievel's American Tails
14:40 Hatırla Sevgili
17:10 Avrupa Yakası (Tekrar)
19:30 atv Ana Haber Bülteni
20:30 Yerli Dizi
22:50 Sinema
01:15 Siyaset Meydanı
03:00 Avrupa Yakası
 
20:30 Yerli Dizi
Dizide bu akşam Ayda'ya kısmet çıkıyor. Aktör Kafe'nin sahibi Macit ise ünlü oyuncu Cüneyt Arkın'ın kendisini ziyaret edeceğini iddia ediyor.
Asuman Dabak, Settar Tanrıöğen ve Ayla Algan'ın oynadığı atv'nin yeni sit-com'u 'Ayda'nın 3. bölümü yine komik olaylara sahne olacak... Kocası tarafından yıllar önce terk edilen Ayda, kendisini sevecek, çocuklarına baba olacak bir koca adayı bulur: Mahallenin postacısı... Ancak postacının bir sorunu vardır.

UTANGAÇ AŞIK
Postacı, fazlasıyla utangaç ve Ayda'ya açılmakta zorlanmaktadır. Nilüfer ve Ayda onu yüreklendirmek için ellerinden geleni yapar. Öte yandan Aktör Kafe'nin sahibi Macit'in ünlü bir konuğu vardır. Üstelik onun en büyük kahramanı Cüneyt Arkın! Arkın gerçekten, Macit'i ziyarete gelecek mi yoksa bu bir yalan mı? Bu arada Macit'in amca kızı Melahat'le de başı derttedir. Melahat'i peşindeki servet avcısı erkeklerden korumaya çalışan Macit sonunda Nuri'den yardım ister. atv 20.30
 
22:50 Sinema
Gerçek köpekbalıkları ile çekilen 'Açık Deniz-Open Water' adlı film, denizin ortasında kalan bir çiftin yaşadığı korkunç serüveni anlatıyor.
atv'den müthiş bir gerilim... Blanchard Ryan ve Danıel Travıs'in oynadığı 'Açık Deniz-Open Water' TV'de ilk kez yayınlanacak. Gerçek köpekbalıkları ile çekilen filmin konusu: Susan ve Daniel tatil için tropik bir adaya giderler. Burada ilk işleri bir tüplü dalış gezisine katılarak, su altının güzelliklerini keşfetmek olur. Ancak bu aşamadan sonra problemler başlar. Gezide önceleri her şey yolundayken, tur yetkililerinin yaptığı bir hata yüzünden ikili denizin ortasında unutulurlar.

DENİZDE PANİK
Yüzeye çıktıklarında okyanusun ortasında yalnız kaldıklarını fark eden çift büyük bir panik yaşamaya başlar. Bu andan itibaren bir taraftan açlık ve susuzlukla mücadele ederken, diğer yandan köpekbalıkları ve zehirli denizanaları başta olmak üzere çeşitli tehlikelere göğüs germek zorunda kalacaklardır. atv 22.50