kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 31 Temmuz 2007, Salı
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Günaydın 
ŞENGÜL BALIKSIRTI

Satın alınmış ilişkiler

Düğün dernek bitti, gerçekle yüzleşme zamanı geldi. Çünkü Bülent Ersoy, 20 günlük eşi Armağan Uzun'un ihaneti ile sarsıldı. Kolay değil tabii... Hangi kadın evliliğinin 20. gününde yaşadığı ihaneti kabul edebilir ki? Bülent Ersoy'un bunu kabul edip etmeyeceğini ise zaman gösterecek. Ama gelin; düğün dernek kurulmadan önceki günlere bir gidelim. Ersoy ile Armağan Uzun'un Popstar yarışmasında başlayan yakınlaşma günlerine... Yıllar önce Cem Adler ile yaşadığı evliliğin ardından, Ersoy'un yine genç bir erkeğe ilgi duyması tepki doğurmuştu. Hatırlayın o günleri; Hülya Avşar bu ilişkiyi "Topluma aykırı" sözleriyle tanımlamış, Orhan Gencebay ise "Skandal" demişti. Bülent Ersoy, deyim yerindeyse kimseyi takmadı. Kendi kurduğu hayaller içinde ard arda adımlar attı.

GÖZÜMÜZE SOKMADI MI?
Ama tam da o günlerde eski eşi Cem Adler ile annesi Fatma Adler çıktı ortaya. Birlikte atv'de yayınlanan 'Herkes Yanlış Biliyor'a konuk oldular. Bülent Ersoy; Adlerler'in o yayına çıkmamaları için her şeyi denedi ama olmadı. O günlerde tavrım netti. "Her insan istediğini yaşamakta özgürdür, seçimlerinden dolayı kimsenin kimseyi eleştirmeye hakkı yoktur" demiştim. Bülent Ersoy için yine aynı şeyi söylüyorum. Ama tıpkı Cem Adler olayında olduğu gibi Armağan Uzun'u da fazla gözümüze gözümüze sokmadı mı? Hatırlayın 'İbo Şov'daki ilan-ı aşk gösterilerini. Hatırlayın düğün dernek görüntülerini; geceyarısı Akmerkez'de mağaza açtırıp, genç sevgiliyi- kocayı hediyelere boğmayı... Şimdi ihaneti de, onun acısını da toplumla paylaşırsınız işte! Böyle söylüyorum çünkü; Bülent Ersoy'un şu anda nasıl bir ruh hali içinde olduğunu tahmin edebiliyorum. O aldatılığı kadar, bunun ortaya çıkmasına, herkes tarafından bilinmesine delirmiştir. Evde avaz avaz bağırıyordur, kafasını duvarlara vuruyordur. Yanında olanlara Allah kolaylık versin.

PEKİ, KİM KİMİ ALDATTI?
Neyse... Ta 'Popstar Alaturka' dönemine dönelim. Yakınlaşma o günlerde başlamıştı. Bülent Ersoy ilgisini açıkça belli ediyor, bol bol puan veriyordu Armağan'a. Ama sonra uzaklaştılar bir dönem. O dönemde (3 ay önce) Armağan Antalya'da genç bir kızla yakalanmıştı kameralara. Sonrasında da 'Özel Hat' mikrofonlarına şu açıklamada bulunmuştu: "Benim o insana ciddi anlamda bir şey hissetmem mümkün değil. Ben kızlardan hoşlanırım." Kim kimi aldattı peki? Armağan; Bülent Ersoy'u mu, yoksa kendini mi aldattı? Yoksa Bülent Ersoy kendi kendine mi aldandı? Bence ikinci şık geçerli... Bülent Ersoy en büyük hayalini; evli barklı, sevilen, beğenilen, aşık olunan bir kadın olma hayalini; parayla satın almaya çalıştı. Ama hayat parayla pulla, güçle, gösteriyle dizayn edilemiyor işte. Şimdi, ta aylar önceki o canlı yayından Fatma Adler'in sözleri geliyor aklıma. "Bülent'in çevresini etkileyen bir büyüsü vardır. Ben de o büyüye kapıldım" demişti. Armağan Uzun'u zor günler bekliyor. Bülent Ersoy'u da... Bu ezik görüntünün altından kalkabilmek için görün bakın neler yapacak? Ya hiçbir şey olmamış gibi yoluna devam edecek, ya o görüntüleri yalanlayacak ya da bir süre ortalarda görünmeyip; hiç konuşmayacak... Yani asla mağduru oynamayacak.