kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Yağışlar geliyor HARİTALI

Yeni Haber
Hava sıcaklığı hafta ortasına kadar mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edecek.

Meteorolojik verilere göre, hava sıcaklığının tüm yurtta hafta ortasına kadar mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam etmesi beklenirken, Çarşamba ve Perşembe günleri kuzey ve iç bölgelerde azalarak mevsim normallerine ineceği tahmin ediliyor.

Bütün bölgeler bugün (pazartesi) az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve iç kesimler parçalı çok bulutlu, akşam saatlerinde Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun güneyi, Göller Yöresi, Orta ve Doğu Akdeniz'in iç kesimleri ile Afyon, Kütahya, Eskişehir, Çankırı ve Bilecik çevrelerinin kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği bekleniyor.

Yurdun kuzey ve iç kesimleri yarın (Salı) parçalı zamanla çok bulutlu, öğleden sonra ve akşam saatlerinde Batı Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun Doğusu, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun Kuzey ve Batısı, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, Kütahya, Eskişehir, Çankırı ile Ankara'nın kuzey ve batı çevrelerinin kısa süreli ve yerel gök gürültülü sağanak yağışlı olması tahmin ediliyor.

Çarşamba günü kuzey ve iç bölgelerde, Perşembe günü kuzeydoğu kesimlerde aralıklarla sürecek yerel sağanak yağış geçişlerinin Cuma günü yurdu terk etmesi bekleniyor.