kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC

Abdullah Gül'ün telefonu ile intihardan vazgeçti

Yeni Haber
Ankara Atakule'de 3 çocuk babası Bayram Saçıkara isimli şahıs, intihar girişiminde bulundu. Dışişleri Bakanı Abdullah Gül ile telefonda görüşen Saçıkara, 2 saat süren intihar girişimine son verdi.

Ankara Atakule öğle saatlerinde intihar girişimine sahne oldu. Edinilen bilgiye göre, 3 çocuk babası Bayram Saçıkara çay içmek için gittiği Atakule'de, sandalye ile kalın camı kırarak tepedeki balkona çıktı. İntihar girişimi yaklaşık 2 saat süren Saçıkara, Dışişleri Bakanı Abdullah Gül ile görüşmek istedi. Bunun üzerine olay yerine Gül'ün koruması geldi. Saçıkara, koruma aracılığı ile Abdullah Gül ile telefonda görüştü. Görüşmenin ardından ikna olan Saçıkara, kuleden indirildi.

Öte yandan, Safiye Soyman'ın sevgilisi Faik Öztürk de Saçıkara'yı aşağı inmeye ikna etmek için uğraştı. Saçıkara'nın yanına çıkan Öztürk, indiğinde aşağıda bekleyen basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Öztürk, "Şahıs, 15 -20 gün önce Konya Türk Telekom'dan tazminatı verilerek çıkarılmış. Yaklaşık 38 bin YTL kredi kartı borcu yüzünden bunalıma girmiş. Daha sona Abdullah Bey ile telefon görüşmesi yaptı. Görüşmenin ardından ikna oldu ve indi." dedi.

Öte yandan aşağıda itfaiye, şahsın atlama ihtimaline karşı branda açarken, bazı vatandaşların dürbün ile izlemesi dikkat çekti.