kapat
Üye OlÜye Girişi
Bugünkü SABAH Gazetesi
  |  Benim şehrim | 30 Temmuz 2007, Pazartesi
Son Dakika
ARAYIN
Google
Google Arama
atv
Kanal 1
ABC
Ceyda Gölcüklü

Ünlüler adliyede

1- Gölcüklü'den gazeteciye dava
Petrolcü eşi Shery Şahnavaz'dan boşanırken aldığı yüklü nafakayla adını duyuran Ceyda Gölcüklü; hakkında küçük düşürücü yazılar yazdığı gerekçesiyle magazinci Bekir Saçar hakkında 100 bin YTL'lik tazminat davası açtı. Gölcüklü avukatı aracılığıyla mahkemeye verdiği dilekçede; çevresinde tanınan ve sevilen biri olduğunu, ancak hakkında çıkan haberler karşısında küçük düşürüldüğünü iddia etti. Gölcüklü; 'Daldan dala konup gençliğinin tadını çıkarıyor' şeklinde yazılan haberde kişiliğinin ağır eleştirildiğini belirterek, "Saygın bir kişiliğim var. En önemlisi 'anne'yim. Bu tür haberler karşısında yıpranıyorum" dedi.

2- Kumarhaneler Kralı'nın oğluna yurtdışı yasağı
'Kumarhaneler Kralı' olarak tanınan Princess Oteller'in sahibi Sudi Özkan'ın oğlu Anibal Enis Özkan'a; eski otomobiline ait vergi borcunu ödeyemeyince yurtdışı yasağı kondu. Özkan da bunun sorumluluğunun eski otomobilini takas ettiği Çiftkurtlar Otomotiv'in sahibi Mehmet Çelik'te olduğunu öne sürerek mahkemeye başvurdu.

3- Ünlü işletmeciye 'tehdit' şikayeti
Ünlü işletmeci Göksel Sunter, eski bir çalışanı tarafından; tehdit ve hakaret gerekçesiyle savcılığa şikayet edildi. Sunter'in sahibi olduğu kafede garson olarak çalıştığını belirten Hüseyin Damga, ünlü işletmecinin kendisini tazminatsız olarak işten çıkarttıktan sonra tehdit ettiğini öne sürdü. Sunter, önümüzdeki günlerde İstanbul Cumhuriyet Savcılığı'na ifade verecek.
Haberin fotoğrafları